Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakawa-czarna

Boję się, że zawsze już będę sama......

Polecane posty

Gość kakawa-czarna

Byłam w związku przeszło 30lat....teraz jestem sama, bardzo źle znoszę samotność chociaż jestem w tłumie. Obawiam się, że tak już zostanie ...podzielcie się swoimi doświadczeniami, dajcie mi nadzieję....

nie ma nadziei bedziesz sama

Gość moskala
ojej, nie łam się moja mama przeżywa teraz druga miłość a nie jest przecież najmłodsza (mój tato zmarł 7lat temu) w każdym momencie życia można kogoś poznać. najważniejsze to pozytywne myślenie i aby nie zamykać się na ludzi. zorganizuj sobie jakoś czas - może aerobik, jakieś kółko tematyczne, rozwijaj zainteresowania to poznasz ludzi z pasją.trzymam kciuki

Gość E Ona
Oczywiście, że nie będziesz sama tylko trochę wiary i optymizmu. Może po prostu jeszcze nie nadszedł Twój czas. Pamiętaj tylko, że kobieta wesoła przyciąga spojrzenia. Powodzenia życzę

Nie łam się, ale będzie dobrze, głowa do góry. Ja też jestem i nie mam z kim, ale strasznie samotny.

Gość kakawa-czarna
Koło mnie są mężczyźni których skreślam w przedbiegach bo jak na ironię, młodsi lub żonaci...przecież nie o to chodzi, a tak w ogóle jestem kobietą otwartą i wesołą...tylko czuję się taka sama w niektórych sytuacjach i to nic, że otacza mnie tłum, ja nie chcę być sama...czy to takie dziwne?