Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Jest o Levviatanie, to niech będzie tez o BLE BLE

Polecane posty

Czy nie sądzicie, że on tylko tak kokietuje, że jest brzydalem, a tak naprawdę jest przystojny i seksowny?:) Ciekawe, dlaczego tak źle o sobie myśli?:(

O, cześć Levi - no niby masz rację:D Ja też cię bardzo ❤️, ale wolę BLE i chcę zrobić z niego gwiazdę kafe:) Możesz mu odstąpić trochę tej sympatii tłumów, prawda?

Ja wiem o nim jedno, jest kawoszem, tak jak ja :D i wydaje się być sympatyczny.

widocznie gdzieś uciekł ;p mnie natomiast ciekawi czy ta dziewczyna z Lublina z którą wczoraj gadałem napisze e-maila ;)

Gość Kamila11121
Leviatan to TuLeja :D

ja trochę to przemyślałem i może by się to udało ale nie chciałbym od zaraz tego zaczynać (chodzi o kontakty w realnym świecie) tylko za parę miesięcy ;)

Gość szczerzelolita
Jasne, że napisze, ale jestem teraz zabiegana jak nie dam rady dzisiaj to jutro się odezwę. Nie dygaj ! :P Nie wiedziałam, że jesteś, aż tak zainteresowany, a zwłaszczą mną :)

jestem zainteresowany bo ty się mną zainteresowałaś mimo iż nawet mnie nie widziałaś ;) tylko nie chce za szybko aby coś się nie spieprzyło między innymi z przyczyn finansowych, tego że masz maturę w tym roku i reakcji rodzin na to ;p

Gość szczerzelolita
Nie wiem jak z Twoją rodziną, ale moją /? ;) Oni nie mają nic do gadania.. :P Nie, no maturą to ja się nie martwię :)

Gość szczerzelolita
a może puki co jestem to powiesz mi o swoim hobby?? :)

szczerzelolita -> wiesz nie chciałbym abyś coś spieprzyła w szkole przez mnie ;p konkretnego hobby jeszcze nie mam, trochę fotografia, trochę montaż filmów w przyszłości może dojdzie paintball bo trochę mnie to interesuje a i jeszcze chciałbym nauczyć się tańczyć ;)

Gość szczerzelolita
napewno nie przez Ciebie.. :) Ale postaram się jako tako napisać, siostra lekarz to nie wypadałoby mi zawalić, ale ja jestem inna... ;P Ja się ponac dobrze ruszam to bym Cię poduczyła :) A co lubisz słuchać ?

rock (w dość wielu odmianach), metal (ale nie wszystkie odmiany), muzyka instrumentalna,i różnorakie połączenia tych gatunków ;) choć zdarza się też pop ;)

Gość szczerzelolita
To ja dodam od siebie : reggae, instrumental, pop też ujdzie, hip hop (ale musi być z sensem np. eldo, dobrym rockiem też nie pogardzę :P :) Ja lece , Paa :*