Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwki w czekoladzie

mój chłopak nawet nie zapytał

Polecane posty

nie mógł przyjechać na ogłoszenie wyników matury więc do niego zadzwoniłam i mu przekazałam co jak zdał a on nawet nie zapytał jak mi poszło potem jak już przyjechał po świadectwo maturalne to się spotkalismy i też nie zapytał dopiero wieczorem wyleciał z tekstem - aha, a tobie jak poszło? powiedziałam mu, że czekałam kiedy sobie przypomni i zapyta a on, że przecież każdemu mogło się zdarzyć...no nie wiem..

Gość szmuver
baran🖐️

w jakiej pracy? jesteśmy w jednym wieku razem mieliśmy jechać po świadectwo maturalne ale on nie mógł bo musiał coś w domu zrobić potem cały dzień byliśmy razem a on sobie przypomniał wieczorem, że przecież ja TEŻ dostałam wyniki

niektórzy tak mają.. moj tez tak ma że sie malo mną interesuje :( o moich urodzinach zapomnial a dzien wczesniej jeszcze pytal co bym chciala dostac ;/

Gość ahahahahha dobre
jak Ci poszło?:)

Gość a jesteś pewna że to w ogóle
twój chłopak? Skoro bardziej interesuje się własnymi sprawami niż twoimi, to na pewno nie jest to miłość...

dajcie spokój,tego chyba nic nie tłumaczy,jak o takiej ważnej rzeczy można zapomnieć :P rozumiem jakbyś tylko ty była świeżo upieczoną maturzystką a on by miał to za sobą ale ,że w tym samym czasie i a on ZAPOMNIAŁ :o baran :P u nas w mieście to każdy by chciał wiedzieć co i jak :D

moj w moje urodziny smsa o 16 dopiero wyslal bo byl zajety :O jakies glupie zajecia nie zwalniaja was z myslenia panowie :P tylko potem nie wierz jak mowi ze jestes dla niego najwazniejsza ...

wiecie co? tylko, że to było 2 lata temu bo teraz mam 21 lat i jestem na 2 roku studiów ale cały czas o tym pamiętam..nadal jesteśmy razem