Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlaciebiex3

ciaza bez wytrysku

Polecane posty

Gość niedlaciebiex3

hej dziewczyny mam dylemat i to powazny a wiec 3 dni po okresie kochalam sie z moim chlopakiem a teraz od lekarza dowiedzialam sie ze jestem w 2 tygodniu ciazy a najlepsze jest to ze kochajac sie on nie doszedl we mnie tylko po za mna i czy jest mozliwe ze doszlo do zaplodnienia prosze o opinie goraco dziekuje ...

Gość xawier-ka
jeśli gin tak powiedział... a robiłaś test? będziesz pewna.

Oczywiście,że tak. Masz nauczkę na całe życie,że stosunek przerywany to żadna antykoncepcja. Zdarza się,że faceci mają tzw. kropelkowanie, którego w ogóle nie czują i stąd ciąża.Powodzenia:)

Gość pechozol życia
to sie kurwa nazywa pech:D seks przerywany i do tego w ciąze zaszla:D ale tak to jest jak gówniarze biorą sie za rzeczy na których sie nie znało... cierp ciało jakeś chciało....

trzeba bylo sie zabezpieczyc, tak jak wyzej stosunek przerwany to nie antykoncepcja!!!!!

Gość ja tak zaszłam w ciążę
najpierw normalny stosunek, który zakończył się seksem oralnym, a potem ciąża i jest córeczka, która ma już 1,5 roku. A na jakiej podstawie lekarz stwierdził tak wczesną ciążę?

Niestety albo może i stety jesteś w ciąży. Stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji. A ile masz lat?

ale bzdury piszesz autorko :P każdy kto choć trochę zna się na cyklach kobiety i zapładnianiu nie uwierzy Ci w te bzdury :P myśl dalej może Ci sie uda nas wkręcić

Gość Lekarz nie jest
w stanie stwierdzic dwutygodniowej ciązy luudddzzzziieee !!!!

A dlaczego uważasz że autorka pisze bzdury?? Na jakiej podstawie?? Przecież możliwe jest aby zaraz po okresie zaszła w ciąże bo może ma nieuregulowany cykl i wszystko się jej przesunęło! Nawet gdyby uprawiała sex podczas okresu też mogłaby zajść w ciąże! To chyba ty nie znasz cyklu kobiety....

Gość LiyahHaughton
przed wytryskiem juz sa wydzielane plemniki wiec pewnie ze mozna zajsc w ciaze i to bardzo łatwo

Gość niedlaciebiex3
ok dziewczynki juz wszystko wyjasniam:) nie robilam badan na krew znaczy bylam dzis a po wynik mam isc za 2 dni a z lekarzem bylo tak ze chodzilam do swojej gin bo staralam sie o dzidziusia z rok i po badaniach wszystkich gin mi powiedziala ze prawdopodobienstwo ze wogole kiedys bede miec dziecko graniczy z cudem moj partner jak sie dowiedzial o tym to mnie zostawil teraz jestem z rok z innym i planujemy slub mu nie przeszkadzalo to ze nie bedziemy mieli potomstwa i zawsze konczyl we mnie lecz z 2 miesiace temu moja gin powiedziala ze trzeba powtorzyc i ze tydzien przed badaniami nie moze partner sie we mnie spuszczac a dwa dni przed badaniem mielismy taka ochote na siebie i dlatego sie kochalismy z tym ze on doszedl po za mna i z tego niby jest dzidzius a niby nie moge miec potomstwa ... mojej gin nie ma wiec poszlam do innego lekarza zeby powiedzial mi co sie dzieje z moimi piersiami i stwierdzil ze jestem w ciazy a robilam 3 testy i wychodzilo ze jestem teraz czekam na swoja gim i ona mi powie wszystko co i jak bo to moja przyjaciolka ... prosze o rady i wogole pozdrawiam :):*

Gość niedlaciebiex3
a i mam 24 lata:)

Gość o siet
To po co ty tu kurwa w ogóle piszesz i zawracasz ludziom dupe? Chciałas miec dziecko to sie ciesz,po co dociekasz jak to sie stało i czy to w ogóle możliwe. Pewnie hormony już działają :D