Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjtjthjethbyt

jak sie pozbyc tego :(

Polecane posty

Gość gjtjthjethbyt

mam duzo piegów na buzi!!! gdyby nie one bylabym sliczna po prostu!!! a tak niszczą moja psyche!!! mam mase kompleksów ( własciwie tylko ten jeden)i w ogole wygladam jak potwór !!! nie nawidze swojej cery!!! pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gjtjthjethbyt
dlaczego mi sie to przytrafiło ????? za jakie grzechy/?? nigdy nikomu nic nie zrobilam a cierpie cale swoje marne zycie przez nie :(

najpierw mowisz,ze jestes sliczna pozniej,ze nienawidzisz swojej cery :o piegi nie niszczą cery :o zastanów się najpierw nad tym co chcesz napisać a później to zrób żeby można było Cię lepiej zrozumieć:) też mam piegi-jakoś zyje

Gość chaya000
aha

Gość gjtjthjethbyt
nie sa super!! ile razy probowalam siebie zaakceptować i nic z tego!!!!!!!jakbyscie mieli ten problem co ja to byscie zrozumieli co czuje!!!!

Gość gjtjthjethbyt
chodzi mi o to ze gdybym nie miala piegów to bylabym boska i sliczna!!! mam ladne rysy twarzy maly nosek duze niebieksi oczy blond naturalne wlosy i te cholerne piegi, ktore to wszystko niszczą :(:(:(

Gość pechozol życia
umyj gębe domestosem i zejdą:D

Gość gjtjthjethbyt
probowalam kreemów roznych, domowe spsoby-ogorka cytryny i nic nie daje, mam tego dosyc :/

Gość tzytzy mlode
tez mam piegi i pudruje je i nic nie widac

Gość xawier-ka
nudzi się wam że piszecie takie głupoty??

Gość gjtjthjethbyt
gdybym wiedziala ze domestos pomoze nie zastanawialabym sie ale wiem ze to glupi zart

Ja tam lubię swoje piegi, bez nich byłabym blada, bez wyrazu, a mój facet je uwielbia.

Gość gjtjthjethbyt
a jakiego pudru uzywasz ze nic nie widac?? ja purduje no ale przeciez je widac :/ poztym nie chce mi sie nakładac tapety

Gość gjtjthjethbyt
a ile macie tych piegów, jakbym miala malo to by mi nie przeszkadzaly :(

Gość gjtjthjethbyt
tak sie zastanawiam za co bog mnie tak pokarał :( wolalabym zyc w biedzie i byc szczesliwa

słuchaj-to moze byc Twoj atut,pod warunkiem,ze zaakceptujesz to przestaniesz o tym myslec. i albo sie jest slicznym albo nie-niezaleznie od piegow,ktore niejednej dziewczynie dodaja uroku. zamiast probowac je zmyc (to niemozliwe,nic nie pomoze) uzyj jakiegos fajnego pudru ,ktory rozjasni piegi i beda slicznie wygladac..

Gość nmakaja
To moze poszukaj w necie jakis sposobow(bezpiecznych) na rozjasnienie piegow,ja kiedys widzialam w aptece jakis krem na rozjasnianie piegow.Do tego dobry ,kryjacy podklad i powinno byc super. Ja rozumiem ,ze niektorzy nie sa w stanie zaakceptowac pewnych swoich cech dlatego mysle ,ze dobrze by bylo popracowac wlasnie nad ich jaknajmniejsza widocznoscia;)

Gość Ameya
tez mi wielki problem. ==' mam cala twarz w piegach, dekolt oraz ramiona i nigdy nie uwazalam ze mnie to szpeci, a wrecz przeciwnie, uwazam ze dodaja mi uroku, jak kazdej dziewczynie zreszta, ale jak ktos nie ma co robic to wszedzie znajdzie problem i powod do kompleksow.

proponuje zwykłego zielonego ogórka pokroic w plasterki i robic sobie takie okłady z niego na buzie ... ogórek wybiela piegi... moja kuzynka tak robiła

Nie liczyłam:) Są i widać je bardzo dobrze, nigdy mi do głowy nie przyszło,żeby je zakrywać pudrem. Mam na nosie, policzkach i czole.

Gość gjtjthjethbyt
a co myslisz ze nie probowalam ich zaakceptowac? wiele razy niestety z amrnym skutkiem, nie ma dla mnie nadzieji pozostaje sie tylko zajebac :( uzuwam purdu ale i tak przeciez ich nie zakryje

wiesz,widać,że głupia jesteś a ja idiotkom nie pomagam :o jak w ogole mozna napisac,ze lepiej byloby zyc w biedzie,dziewczyno opamietaj się,tyle ludzi cierpi z powodu nędzy,umiera a ty takie bzdury opowiadasz. szanuj zycie a nie pierdol glupoty,bo pozniej mozesz za takie slowa slono zaplacic.

Gość piegi
mi sie piegi podobaja u kobiet, chociaz jestem dziewczyna. jezeli dziewczyna jest brzydka to piegi jeszcze pogarszaja stan rzeczy. natomiast jezeli jestes sliczna to pigi jeszcze ci dodaja urody. nic na nie nie poradzisz. zadne kremy duperele nie pomoga. tylko podklad i puder. jak ci sie nie chce nakladac tapety, leniwa dziewucho, to po cholere sie skarzysz na piegi? ciesz sie ze masz tylko piegi, a nie pryszcze ;/ bo na tradzik to nawet tapeta nie pomoze ;(

Gość gjtjthjethbyt
stosowalam kremy z apteki ogórka tez !!!!! a po ilu znikły twojej kuzynce piegoi po ogórku????

Kiedyś ktoś napisał,że " dziewczyna bez piegów jest jak niebo bez gwiazd":)Podoba mi się!

Gość gjtjthjethbyt
przeciez nakładam puder!!!!! aby troche chociaz wyrównac ale i tak je widac!!!! i wiesz co wolalabym miec pryszcze a nie piegi, tego przynajmniej sie pozbedziesz

Gość piegi
gowno prawda, po tradziku zostaja dziury na cale zycie ;/ dziury nie zalepisz podkladem ;/