Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kość ramu

Dylemat i to Poważny(kolega GEj)

Polecane posty

Gość Kość ramu

Witam Wszystkich, wydaje mi się że pod dobry adres trafiłem, otóż jestem studentem politechniki Warszawskiej, mieszkam w akademiku(dla Ścisłości jestem Hetero) mam współlokatora który jak się okazało jest Gejem(co zresztą wszyscy wiedzą nie krył się z tym nigdy), nie przeszkadzało mi to bo jest naprawdę w porządku gość serio nigdy lepszego kumpla nie miałem, tylko Ci wszyscy ludzie wokół to że sieją jakieś ploty szczerze to mam to gdzieś , ostatnio dopadli Pawła(bo tak ma na imię mój współlokator) kilku studentów byli pijani wyzywali go szarpali oblali benzyną od zapalniczki i grozili że podpalą, stanąłem w jego obronie mniejsza z tym jak to się rozegrało w każdym bądź razie wyszliśmy z tego cało, cały czas staram się go wspierać żeby się debilami nie przejmował bo każdy żyje tak jak chce i nikt nie ma prawa go za to dyskryminować, ale ostatnio po kilku piwach wyznał że mnie Kocha i tu się właśnie pojawia problem, już dwa raz się obudziłem w nocy bo on siedział przy łóżku i gładził mnie po głowie, tłumaczyłem mu że mnie pociągają tylko i wyłącznie kobiety, ale do niego to jakby nie trafiało, proszę pomóżcie bo nie chcę stracić przyjaciela bo też dużo mu zawdzięczam i bardzo go lubię ale z tego powodu orientacji nie zmienię.

Gość juj
Ogół fiuta, i wsadź mu w japę. Pomoże, possie Ci i będzie gicior.

Widze, ze powaznie chcesz rozwiazac ten problem. Ja bym polecial odrazu do wladz uczelni o przeniesienie do innego pokoju.

Gość siabada
Zaproś jakąś dziewczynę na kawę, zadbaj żeby on to widział, opowiadaj mu o dziewczynie która Ci sie podoba, pytaj go o rady, jak się ubrać, jak poderwać itp. Pokazuj mu, że faktycznie wolisz dziewczyny.

Gość Kość ramu
Kilka razy mialem taki przypadek, że jak w nocy przy zapalonej nocnej lampce na łózkami on sobie chyba dogadzał ręką. Jest to trochę frustrujące i żenujące. Czytałem duzo o zachowaniu gejów i wiem,ze takie zachowanie nalezy do normalnych w ich środowisku.

Gość Kość ramu
bez podszywów proszę

uwazaj,zeby sie nie skonczylo tak jak ta historia,ze kolo swojego wspollokatora usypial eterem i walil w tylek prawie co noc...

Gość stary_wyjadacz
IMO jedyne wyjście to zmienić pokój/lokatora. Jak takiej ciotce nawet dasz w pysk to szmata się podnieci i będzie chciał Ci obciągnąć. Z drugiej strony... O ile Ci to nie przeszkadza, to możesz mieć darmowe lody parę razy dziennie... :-)

Gość Kość ramu
ale niektórzy są prości jak konstrukcja cepa :/

Gość stary_wyjadacz
Weź się zastanów - jakich odpowiedzi możesz oczekiwać na takim forum?

Gość Kość ramu
No chyba takie jest założenie, forum ja wiem że czasem wchodzą na niego osoby upośledzone emocjonalnie, bądź intelektualnie cofnięte, ale czasem też i czasem coś mądrego ktoś powie więc dla tego też założyłem taki temat na forum od tego chyba to forum jest , czyż nie ??

Gość Kość ramu
A jego penisa znam juz na pamiec. Gdzie moze to sie przy mnei przebiera. Jakby mogl, to bys sie przebieral nawet na srodku dworca pkp, jakbym mu nie zabronil kiedys.

Gość Kość ramu
i znowu podszyw, OMG

Gość to się zaczernij kościu

Gość Kość ramu
Kiedys jak popijalismy starego Rogersa rocznik 76, to moj ziom mi powiedzial, ze chcialby za mnie wyjsc i ze mnie kocha. Ja na widok tych slow sie az poplakalem ze szczescia. Gdzie, ja taki zwykly chlopaszek ze wsi z Nim. Wrecz nie moglem uwierzyc we swoje szczescie. Jednak nasza sielanke zkalucila pani henia spod 7. Pytala sie czemu nasza podloga tak skrzypi i leci glosno muzyka "niby nic, a tak sie zaczęlo, niby nic, a zwykle......" My z moim przyjacielem tylko niepozornie sie zaczerwinielismy i wrocilismy tylko do jzu znacznie cichszych umizgow pod kolderką:)

Gość prorektor
w lipcu to już chyba nie ma zajęć ?