Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samośka 4444

Prostytutki na drodze...

Polecane posty

Gość samośka 4444

Hejka, czy jadąc ruchliwą drogą nie wkurzają was prostytutki stojące przy niej? Mnie to nawet czasem obawa bierze czy kiedyś mój chłopak się przy takiej nie zatrzyma. I tu pytanie do chłopców także: podobają się Wam takie jagodzianki? Dlaczego nie pójdą do burdelu. Bulwersuje mnie to!

Gość autemprzedsiebie
często na trasie mijam te--- przydrożne automaty ssące ,ale mnie to nie rusza ,niech se stoją jak im dobrze :p

Gość samośka 4444
Ciekawie je nazwałeś :) To może ze mną coś nie tak, ale krew mnie zalwa gdy je widzę

Gość aha i achh
Czasami machają na auta nie widzac kierowcy. Na mnie też machnęły kilka razy. Ciekawe czy minetkę kobietom by zrobiły? Pytam teoretycznie, bo ja bym się brzydzila nawet języka takiej. :D

Gość samośka 4444
kiedys poszłam nawet na kurs ssania, tak było napisane w każdym razie w ogłoszeniu, ale jak mnie zobaczyli to dali mim do reki odkurzacz jedynie :( może dlatego jestem zazdrosna o każdą kurwę

Gość samośka 4444
Uważam że podszywanie się jest niegodne i nie njestem zazdrosna o każdą kurwę po prostu chyba tego nie rozumiesz skoro tylko potrafisz się podszyć pod kogoś i pieprzyć bez sensu

Gość ta
przecież podszyw był o odkurzczu

Gość samośka 4444
Ale podszyw to podszyw

Gość samośka 4444
podszywanie jest niegodne ssanie jest niegodne pokazywanie mojej twarzy jest niegodne :( wstyd ! odkurzanie jest godne, jako mawiał mentor z kursu, pozdrawiam Cię Bronisławie Kmiotku-Poręko herbu Wędzidełko, zawołania Stójkoń !

Gość justyśka 22
Przestań już z tym odkurzaczem

Gość justyśka 22
Przeklęty podszywacz,nie moja wina że jestem brzydka i żaden facet mni nie chce,gdyby nie te dziwki przy drodze to może jakiś by sie skusił na moje ciałko,a tak wszyscy faceci wolą dziwki bo są dużo tańsze od zwykłych kobiet.przeklete dziwki,robia nam konkurencje i odbieraja nam naszych facetów

Gość justyśka 22
Napisz coś lepiej o kupie, dowcip z odkurzaczem jest dla mnie za cięzki !

Gość samośka 4444
Masz rację,kiedyś stanełam na takiej drodze i nawet za 5 zł nikt nie chciał żebym mu loda zrobiła,nawet menele z PKP nie chcieli moich darmowych usług seksualnych,przeklety ładne dziwki,tfu tfu

Gość samośka 4444
nie macie pojęcia jak to jest kiedy człowiek zatrzymuje się a tu łach do samochodu wskakuje ja jeżdżę swoim atem i zatrzymuję przy wszystkich machających facetach choć czsami mi przeszkadza jak który ma ujebane filce w oborniku

a my z moim bylym zawsze mielismy zbite z takiej jednej aparatki,czesto jezdzilismy do miasta w ktorym studiowalismy i stala sobie ta pani,moj sie zawsze ogladal a ja-kochanie bys sie moze kiedys wkoncu zatrzymal przy tej ladnej pani,no zobacz jak cie kusi:D i ahahahahah, ogolnie to mi zal tych kobiet ale watpie zeby facet ktory mial wlasna kobiete zatrzymal sie przy takim kims,no chyba ze jakis totalny desperat

Gość a co sadzicie o tym?
http:// f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4984399

Gość w226644
Te panie są cudowne.Ja korzystam przynajmniej 2-3 razy w mies.Znają się na rzeczy :)

Gość gość
To nie grzech a potrzeba. Miałem narzeczoną, to też chętnie korzystałem z takich usług. Dziś jestem w związku małżeńskim i też korzystam z usług dziwek. Nie ma w tym nic złego, że inna kobieta mi obciągnie. Żony o tym nie wiem, ale większość facetów tak robi. Życie z jedną partnerką seksualną po latach jest po prostu nudne i nie daje takie satysfakcji jakiej dostarcza inne młode ciało. Każdy mężczyzna się z tym zgodzi.

Gość gość
nie każdy, nie kłam i nie pisz za wszystkich paciuloku