Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena789

jeżeli maszn jakiś pytanie napisz do mnie

Polecane posty

Gość Magdalena789

Cześć ma na imię Magda jestem na drugim roku psychologii pomogę wam jak potrafię najlepiej rozwiązać wasz problemy masz jakiś problem po prostu napisz do mnie ;) Pozdrawiam

Gość pikolinka
ale gdzie tu?

Gość Pankracy leżący na tacy
mam mały problem wszyscy się śmieją z mojego imienia nienawidzę się przedstawiać bo od razu czuję jak sobie myślą " ale go rodzice uszczęśliwili imieniem " nie rozmawiam przz to z moimi rodzicami nie mam dziewczyny bo jaka chciała by mieć chłopaka z takim imieniem :( chyba zaszczypię się kombinerkami na śmierć o i nawet nie wiem jak się piszę zaszczypie :( jestem załamany

Gość Magdalena789
do pikolinka : tak tutaj

widzisz już się ze mnie śmiejesz :(:(:( idę po kombinerki nie żartuję

Gość Angelina JOLLIE
ja mam pytanie :) od roku nie wychodzę z domu , mam mase kompleksow , wstydze sie swojego ciala (chuda jak patyk) , porownuje sie ciagle do innych , wychodze tylko do sklepu 10 metrow od klatki , co robić ? pytam powaznie, wszedzie pisza tylko ''psychiatra'' ale jak ? jak ja nie mam ochoty widziec ludzi na ulicy ...

Gość Magdalena789
Pankracy leżący na tacy: Witaj , pierwsze co zrób przestań się przejmować tym co myślą inni,nie załamuj się od razu .np .może wymyślić sobie jakąś fajną ksywkę ...

Gość amoramore
Magdo, chcialabym, abys podala nam tutaj- mysle, ze to bedzie dla wielu pomocne- metody , cwiczenia, dzieki ktorym mozna wzmocnic poczucie wlasnej wartosci :)

ale mi problem masz przeprowadź się bliżej psychiatry a najlepiej jak by miał gabinet w tym samym budynku nie musiała byś nigdzie wyłazić ja to mam problem chciała byś mieć takie imię ? jeszcze nie udało mi się w żadnym urzędzie porozmawiać żeby pani w okienku się nie śmiała no i co ja mam zrobić ??:(:(

Gość amoramore
a zdrobnienie to: Kracuś?? :(:(

Gość Angelina JOLLIE
Strasznieee śmieszne , może jeszcze mam mieszkać bliżej szpitala ? żeby w razie czego mieli mnie gdzie zamknąć? Znam gorsze imiona niż twoje.

Gość amoramore
gorsze jest Pankracy czy Marian?

Gość Magdalena789
do Angelina JOLLIE : Witaj, spróbuj siebie zaakceptować. Zacznij spotykać się ze swoimi przyjaciółmi. Pogadaj o tym np. ze swoją przyjaciółką, wybierzcie sie razem na zakupy. Dobierz jakieś fajne ciuchy. Przestań porównywać się z innymi każdy z Nas jest wyjątkowy, czlowieka nie ocenia sie po tym jak wyglada tylko po charakterze. Psychiatra na pewno nie jest Ci potrzebny. Zaakceptuj siebie

Gość Angelina JOLLIE
W tym problem ,ze nie mam przyjaciol , po skonczeniu liceum zerwalam wszystkie kontakty, zawsze byłam odludkiem , zaakceptowac siebie? haha gdybym to umiala zrobic , nie siedziala bym w domu :o

jak Cię psychiatra wyleczy z tych fobii to sama będziesz mogła iść do szpitala w niektórych krajach islamskich kobiety noszą burki morze to jest jakieś wyjście z sytuacji nie będziesz musiała się przeprowadzać a jakie ?? no podaj

Gość Angelina JOLLIE
a Ty jako psycholog powinnaś wiedzieć ,ze ocenia sie po wyglądzie ! 1 wrazenie jest najwazniejsze . Chcialabys miec ladny samochod czy brzydki ? Wyglad przyciaga, charakter zatrzyuje ,ale co gdy nie ma sie tego pierwszego ?

patrz dobre już jej pewnie lepiej po prostu zaakceptuj siebie a co zemną ??? kombinerki już mam w ręku !!!!

Gość nie my tak nie mieliśmy
do autorki: w ramach ćwiczeń idź lepiej na siłownię pseudo-psycholożko za dychę. :P

ale ja lubię swoje imię tylko czemu wszyscy się z niego śmieją :(:(:( nie mogła byś z nimi pogadać by przestali ! no proszęęęęęęęęłłłłłłłłłłłł plisssssssssssssssssss plissssssssssssssss :(:(:(

Gość Magdalena789
amoramore: 1. zaakceptuj siebie 2. wypisz swoje wady i zalety. Popatrz dokładnie na wady i jak można ich się pozbyć, lub poprawić. Wazna jest tutaj silna wola poprawy. 3. staraj się robić to w czym jesteś dobra to poprawi Twoje podłamane morale. 4. Nie załamuj sie byle jaka porażka, nie przejmuj sie zlymi komentarzami na Twoj temat rob swoje bo napewno robisz to dobrze ;)

piszcie ja sobie poczytam ...zaciekawila mnie ta pani psycholog

Gość nie my tak nie mieliśmy
do autorki: kup słownik ortograficzny, na pewno przyda się bardziej od udzielanych przez ciebie rad :P NA PEWNO ! pisze się oddzielnie, tępa strzało :P

Gość amoramore
Magda strasznie pierniczysz sorry :D z moja samoocene jest wszystko ok, jestem nawet przeslodzona i zaslodzona przez np swojego faceta :o ale czesto tutaj sa takie problemy a ty lecisz jakimis sloganami z gazet. takim psychologiem to kazdy z nas tutaj jest. a pankracy co? jemu tez nie pomoglas. bez sensu taki kat porad; to raczej kont chyba :D

Gość wiesniak ze wsi
nie wierzcie jej ! to jakaś pomylona wariatka robi prowokacje :D Rady niczym z Naj czy Claudii :D:D

Gość czółko
A ja mam taki problem że bardzo dupic mi sie chce a nie mam co,magdo pomożesz mi w tym problemie?

;OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kórwa jak te szczypanie boli :oAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość Krzysiek 26 ....
zamiast psycholga wole sie napic :)

Gość Magdalena789
Pankracy - Twoje imię jest super , na sama mysl o nim leca mi soki z cipki :) Oszukałam was nie jestem psychologiem daliscie sie nabrac hahahahaaha :D

Pankracy skoro lubisz wlasne imie to co cie wogole obchodzi ze ktos nabija???imie jak imie,przynajmniej wyjatkowe i rzadko spotykane:)wszedzie pelno lukaszow,tomaszow itd(bron Boze nic do tych imion nie mam-sama mam pospolite:)) a twoje jest wyjatkowe,jak ci przeszkadza ze ktos sie nabija to sie przedstawiaj Penek czy cos sobie wymysl co ci bedzie pasowac

Gość Magdalena789
Ktoś ma jeszcze jakieś pytania ?:)