Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja sie przecież nie znam

czy taka sukienka nadaje sie na ślub

Polecane posty

witam, kupiłam sukienkę na ślub przyjaciołki, ale ze nie wiem co sie teraz nosi nie wiem czy dobrze bede w tym wyglądac i czy pasuje... znalazłam na allegro identyczna wiec pokazuje foto, jeżeli myślicie ze jest nieodpowiednia to prosze drogie kobietki o linki z odpowiednimi sukienkami. Z góry dziękuje.. link: http://allegro.pl/item1138106969_srebrno_szara_satynowa_sukienka_roz_l.html

up

ogólni taka nijaka ale dodatki i można zdziałać cuda no choć patrząc na cene

Gość reklama reklama
na zdjęciu wygląda dobrze, pytanie czy jesteś na tyle szcZuoła żeby założyć satynę i czy ten kolor ci pasuje jeśli wszystko jest na tak to jest ok :)

nawet fajna, torebka też pasuje do tego np srebrne bolerko i srebrne szpilki.

Gość o rzeszty
ogolnie rzecz biorac sukienki tego typu jak najbardziej sie nadaja na wesele. moja najwieksza watpliwoscia jest jednak JAKOSC tej sukienki ... jakosc materialu, uszycia ... na zdjeciu wyglada nieciekawie, ale moze twoja jest lepsza :)

mysle ze sie nadaje na wesele, jezeli dodasz jakies fajne dodatki najlepiej srebrne, mozesz nawet jakas roze przyszyc do niej zeby wygladala bardziej bogato

no ona jest dobra jakościowo, na tym zdjęciu tylko tak troche dziwnie wygląda bo ktos ją położył na leżąco i nie ma efektu. Zamierzam założyc do tego srebrne szpilki i mam srebrną kopertówkę, kolczyki długie,błyszczce, ewentualnie myślałam o grubym pasie ale nie wiem w jakim kolorze by musiał być bo srebrny chyba nie bo za duzo tego srebra już by było... może szary? ta kokardka jest odpinana, i ktoś napisał o cenie...ktoś sobie wylicytował za taką na allegro ale ja kupiłam ją w sklepie...

ah, no i owszem, wyglądam w niej dobrze, nie mam "boczków" i "brzuszka" wiec leży jak należy;)