Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmina_

Kolor włosów- wlaściwy temat.

Polecane posty

Niechcący wcisnęłam enter po wpisaniu samego tematu, w tym który przed chwilą umieściłam. Chciałam się Was zapytać, czy zmienić kolor włosów na średni brąz, zostawić jak jest czy polecilibyście mi jakiś zupełnie inny kolor? Pytałam się znajomych, ale zdania są tak podzielone, że w żaden sposób mi to nie pomogło, a ja jeszcze dwa tygodnie temu planowałam sobie zafarbować właśnie na średni brąz, ale teraz nie jestem już pewna. Doradzicie? http://www.voila.pl/002/5s7yw/index.php?get=1&f=1

A co można powiedzieć w oparciu o takie zdjęcie? Robione w sztucznym świetle, w dodatku kolory ewidentnie modyfikowane jakimś programem graficznym. Jeśli naprawdę chcesz porady to daj zdjęcie zrobione w dziennym świetle i nie "gmerane". A jeśli co uważam za bardziej prawdopodobne chcesz komplementów to masz bardzo ładną buźkę :P

Gość irmina to twoje zdjecie

Gość irmina to twoje zdjecie
prośże powiedz to Twoje zdjęcie?

mała czarna- koleżanka przesłała mi to zdjęcie, wygładziła cerę i skorygowała cienię pod oczami, zrobiła mi jakieś dziwne brązowe pasemko na grzywce, bo mam zwykłe czarne włosy, bez żadnych refleksów itp. a karnację i kolor oczu mam taki w rzeczywistości, to chyba wystarczy, żeby pomóc w dobraniu koloru włosów? I nie, nie chodziło mi o uzyskanie komplementów, w niedzielę wyjeżdżam i najzwyczajniej w świecie, bez żadnych teorii spiskowych, chcę zmienić fryzurę, ale nie wiem co zrobić z kolorem. Miałam w tym celu zamazać sobie twarz? :D Mogę być Irmina.🖐️

Aha, nie dodam innego zdjęcia zrobionego w świetle dziennym i tak dalej, bo tu gdzie jestem, mam do dyspozycji tylko kafejkę internetową, a to zdjęcie dostałam na emaila. Poczekałabym, aż wrócę do domu, ale jak już mówiłam chcę zmienić fryzurę do niedzieli.

Gość Kochanie wroc do domku
Jaśmina_ i wklej swoja fotke ❤️

Gość nickonicko2010
ja tam nie znam sie na kolorach włosów,przede wszystkim widze ładną buzie na zdjęciu:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Poleciłabym Ci to co sobie chcę strzelić, bo mamy chyba podobne typy kolorystyczne, ale tego nie zrobię, bo chcę byc oryginalna i niepowtarzalna :P

Gość Jaśmina_jetes urocza
zakochałem sie w Tobie ❤️

W porządku, ale chyba możesz powiedzieć, czy lepiej mi będzie w czarnych, brązowych czy zupełnie innych? :P fajnie. 🖐️

Gość Jaśmina_jetes urocza
Kochanie z tego co widzę na fotce :) to masz oczka brązowe :) wiec pasuje CI być brunetka ❤️

Gość rusałeczka88
Daj jakies inne foto bo patrzac na to, bez zadnych rys twarzy, pewnie w kazdych by ci bylo ladnie. No ale na zyo to juz nie wiadomo. Jak masz czarne to za szybko do brazu nie dojdziesz

Jaśmina_jestes urocza: akurat pytałam małą czarną, ale dzięki za odpowiedż pierwszą na temat. Napisałam, że nie jestem w stanie teraz dać innego zdjęcia, widzisz, jaką mam karnację i kolor oczu, napisałam że są takie same na żywo, więc jako tako można doradzić ;p

Gość vgdgdfhh
Jaśmina ja mam podobny typ urody (ciemna karnacja, ciemne oczka, etc.) i kiedyś też miałam czarne włosy. Teraz mam czekoladowe (taki ciepły, miły dla oka odcień brązu) i to był strzał w dziesiątkę. Wyglądają naturalnie, zdrowo, ładnie lśnią i o wiele bardziej do mnie pasują. Wydaje mi się, że Tobie też byłoby bardzo ładnie w jakimś ciepłym brązie.

vgdgdfhh- Dzięki serdeczne ;) W sumie też myślałam nad czekoladowym, bardzo mi się podobają takie nasycone kolory.

Gość Krzysiek 26 ....
Jaśmina_ slliczna jesteś ❤️ nie zniszcz siebie solarka i innymi gównami

No dobra więc ja uważam, że oczywiście lepszy brąz :classic_cool: Ale uzyskanie takiego nasyconego, ciepłego koloru wcale nie jest takie łatwe niestety :(

Jaśmino, też mam ciemne oczy, karnację i włosy. Miałam na głowie różne kolory, najgorszy był czarny, którego nie mogłam się pozbyć. Teraz mam taki brązowo-kasztanowy z miedzianą poświatą. Rewelacyjnie wygląda, swoją drogą szkoda niszczyć włosy farbami :)

Jedyny plus tych czarnych włosów to to, że nie ich jeszcze dotąd nie farbowałam, bo bałam się, że wyjdą zielone :D Kurcze, a już sobie wymarzyłam ciepły brąz :o No nic, będę coś kombinować u fryzjera.

Jest jeszcze dekoloryzacja, ale nie słyszałam pochlebnych słów na jej temat. Fryzjer na bank coś zaradzi, głowa do góry :)

O nie, aż tak sobie nie dam włosów zniszczyć 😭 Mam nadzieję, za coś im w końcu płacą, to niech robią cuda :D

Gość lelouche vi britania
http://www.voila.pl/415/bnk6f/index.php?get=1&f=1 taka bys byla brazowa(nie wiem, czy to kolo biustu to tez wlosy, bo cale zdjecie zostalo mocno przyciemnione) Oszczecisz się każdym innym kolorem. Masz za ciemne brwi, by szaleć z JAKIMKOLWIEK rozjaśnianiem. Ja bym Cię widziała bez grzywki i tyle

Gość lelouche vi britania
Miało być oczywiście oszpecisz. Czarny do Ciebie pasuje, bo nadaje rysom twarzy konkretu, każdy inny kolo sprawi, ze bedziesz mniej wyrazista, mniej ładna. Taka jest moja opinia. Ale każda kobieta potrzebuje zmian :) Ja mam obecnie fiolet, ale taki prawdziwy, fioletowy fiolet, poprzednio byłam niebieska :D Mam bardzo jasną, wręcz białą karnację i dzięki temu mogę eksperymentować z kolorami, ale dla Ciebie czarny jest idealny i nic na to nie poradzisz:) Chociaż zawsze można się skusić na jakieś wystrzałowe pasemka :)

lelouche- Chyba masz rację, jak siebie zobaczyłam w tych pokolorowanych włosach, to mi się brąz odwidział, najwyraźniej musiałam zobaczyć to na sobie ;p