mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 mam mały pokój i kosz na brudy mi się nigdzie nie zmieści? łazienka też jest mała. gdzie w ogóle przechowujecie zabrudzoną i nieświeżą odzież? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 odpowiedzcie please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasztan_owka 0 Napisano Lipiec 20, 2010 ja mam kosz na balkonie lub pod zlewem w lazience :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 a inni gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Lipiec 20, 2010 to ładuj do pralki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xsadxswc Napisano Lipiec 20, 2010 w pralce, od razu wrzucam i tam trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 problem w tym ze mieszkam u chlopaka i jest jeszcze brat jego ktoremu jak sie cos nie podoba czy przeszkadza to na ziemie albo do wanny mokrej wypierdoli, oni tez chca prac przeciez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Lipiec 20, 2010 ja mam wielka łazienka i tam mam kosz na brudne ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 a ja nie mam duzej lazienki:( i co mam zrobic, pralka przeciez nie jest moja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Lipiec 20, 2010 kup sobie jakis worek i tam trzymaj ubrania,a ten wór do szafy i bedzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila10025 0 Napisano Lipiec 20, 2010 chyba z tym workiem to dobry pomysl no bo nie ma innego wyjscia, jakby ktos mial inny pomysl tez to niech pisze, bede tu zerakac co chwilke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosia 0 Napisano Lipiec 20, 2010 ja też miłam tak problem kiedy zaczełam mieszkać z teściami. Od Tąd mam swój kosz który kupiłam w ikea i mam go u siebie za szafą w sypialni. Moi teście to straszne brudasy. Oni rzucają swoje brune gacie czy skarpety po całej łazience( mimo że mają do tego przeznaczony kosz na brudy|) i nie widzą w tym nic strasznego! Czasem na wymioty mi sie ma. Ja bym chyba sie ze wstydu spaliła gdyby ktoś znalazł moje gacie. Ale to kwestia wychowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach