Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitina

Czy wy też nie umiecie dogadać się z rodzicami? - mam 22 lata

Polecane posty

Gość nikitina

witam. właśnie dostałam zjebke - kolejną tym razem za to że przez 10 sekund szukałam czegoś z zamrażarce powód? bo jest za długo otwarta. wczesniej na dzieńdobry hałas o nie zamkniete na patent drzwi bo wyszłam z domu a mimo ze ojciec siedział na dole to ktoś mógł się włamać. i w kołko coś robie żle . tylko wyszłam na 2 minuty od siebie z pokoju i dostałam zjebke mój kontakt z rodzicami ogranicza się do tego że widzimy sie rano i jak wchodzimy do domu. a wy jaki macie kontakt z rodzicami?

ja żadnego bo jak mmialam 18 lat i dwa tygodnie to matka mnie zostawila sama na wynajmowanym pokoju. kontakt na dzien dzisiejszy zerowy a ojciec pije. nie ma o czym mowic, jedynie alimenty...

Mam 24 lata. Dokładnie tak samo denerwująca jest moja matka. Np. dzisiaj miałem awanturę bo naszykowałem sobie jeść i zamiast od razu posprzątać po szykowaniu to poszedłem na pół minuty to kibla. Kurwa na drugi raz jak mi nerwy puszczą to wyjmę fujarę i się odleję na środku kuchni przy wszystkich domownikach.

Gość nikitina
może nie móie że ja tez taka swieta jestem bo popełnbiam błedy i pewnie nie pomagam im tak jak powinnam. od dziecka nie miałam obowiazków moim zadaniem było siedzieć w książkach ale to inna też troszke bolesna historia.

Gość nickonicko2010
ciesz sie że masz rodziców:)oni moze czasem krzykną i źle spojrzą ale generalnie będą Cie wspierać w potrzebie,doceń to:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Ja mam 19 lat i z tatą miałam zdecydowanie lepszy kontak, niestety z moją mamą nie zawsze idzie się dogadać czepia się o pierdoły. Jednak od roku mieszkam w akademiku i w domu bywam rzadziej.

Gość katiess83
Rodzice-to przede wszystkim ludzie..I smieszne jest to jak niektórzy mowią "Bo rodziców ma się jednych" Dzieci tez są jedyne w swoim rodzaju nawet jak ma się 8 ;) Jeśli coś zle robią,to powinni wyciągać z tego konsekwencję..Ja pokłuciłam się 2 dni temu ze swoimi ale mam to gdzieś za miesiąc wyprowadzam się d swojego mieszkanka;)

Gość nikitina
ja też kiedyś chciałam iśc na dzienne ale jestem jedynaczką i mimo ze moich rodziców na nie stać stwierdzili ze nie daja mi na nie pieniedzy - chcieli mnie zatrzymav w domu i nadal wszystko robią tak bym nie mogła się usamodzielnić

Gość nikitina
ja kiedyś dogadywałam się też lepiej z ojcem ale od kiedy w moim zyciu pojawili sie inni faceci niż on nie jest juz tak pięknie. a co do mamy popełnia te same błedy co jej rodzice- brak kontaktu z dzieciem ostatnio stwerdziła ze została tak wychowana i nie umie być inna.

Gość michass
nikitina-podaj gg pogadamy

Gość gfbg
tez mam 22 lata i 2 tyg temu wyprowadziłam sie z domu przez ojca. Dobijał mnie psychicznie - zmarnowałabym sie tam. Ale mame mam ok i mi pomaga tutaj we wrocławiu..

Gość Moja mama tez jest taka
Nie ufam jej za grosz, od zawsze grzebała w moich rzeczach, przetrezpywala moje ciuchy, plecak, czytała notatki i pamiętniki bez skrupułów mi potem wypominala co przeczytala. Bardzo mnie to raniło :/ Zawsze miała ode mnie wielkie wymagania i mnie porownywala z koleżankami. Jak nie chcialam isc na kierunek studiow ktory ona dla mnie wybrala zrobila wielką awanture, histeria i ciche dni przez tydzień, trzaskanie drzwiami. Wkurza mnie, że jak jej coś nie pasuje to normalnie nie porozmawia, tylko robi jakies sceny i histerie , a potem milczy obrazona. Mam 21 lat ...