Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaa z wyboru 86

Dziewice z wyboru?

Polecane posty

Czy są tu dziewczyny,które mogły miec swoj pierwszy raz za sobą,ale nie chcą isc do łózka z byle kim i czekaja na tego odpowiedniego???Piszcie dziewczyny:)I podawajcie wiek:)

Gość bla bla bla ......
21 i pół dla mnie to coś ważnego wyjątkowego i chciałabym żeby tak było również dla tej drugiej strony, a że nie spotkałam odpowiedniej osoby :)

Gość zs lat 66

23 lata, miałam kilka okazji do pozbycia sie dziewictwa. Obecnie jestem w połrocznym związku i mysle ze nastąpi to własnie z tym facetem.

Gość ambi pur
20 lat... Nie wyobrażam sobie pójść do łóżka z kimś kogo nie kocham... I nie może to być zwykłe zauroczenie, czy nawet zakochanie, ale miłość. Niekoniecznie musi to być mąż (i nie będzie, bo raczej nie będę czekać do ślubu), ale ktoś naprawdę wyjątkowy i ważny dla mnie

Gość jakis pech
22 lata. takich niedwuznacznych to mialam 2. a takie, ktore jakbym chciala, to moglabym wykorzystac mialam tez 2.

ciesze sie,że nie jestem sama...ja tez nie zamierzam czekac do slubu,ale chce zrobic to z kims z kim bede chciala a nie tylko po to zeby miec to za soba:)a nie boicie sie tego,że załózmy teglo wlasciwego spotkacie dopiero w wieku 26 czy 27 lat i on was wysmieje ze nadal dziewica?:-O

Gość jakis pech
no wolalabym spotkac odpowiedniego faceta wczensiej, nie w wieku 27 lat, tak max 25, a najlepiej, to juz teraz:P

Gość macie problem
Macie problemy, po co gdybac jak sie boisz to po co dalej trwasz przy swoim? Glupota. Ja mam 21 i jak wyjde za maz w wieku 36 kat to wtedy to sie stanie. Gdy piszecie do 25 lat to odpowiedz na pytanie zawarte w temacie nie ma zadnego sensu.

Gość Werona103698745
18 i również chce żeby to było z kimś kogo kocham

Gość jakis pech
no jestem dziwica z wyboru, ale nie chcialabym tak dziewczyc do usranej smierci, to chyba normalne, mam swoje potrzeby, ale nie mam tez ochoty udawac sie do lozka bez uczucia, nie mowie tu o milosci do konca zycia, ale chce czuc to cos do tego czlowieka.

Gość jakis pech
aze po 25 roku zycia nie chcialabym byc dziewica, to takie moje przekonanie, wcale nie bede dazyc na sile do jego spelnienia.po prostu fajnie byloby poznac kogos wczesniej, nie bede zawsze mloda i te lata juz nie wroca:)

Gość bla bla bla ......
No ja też bym chciała, ale to jeszcze długo nie nastapi, znaleźć odpowiedniego a potem przekonac sie ze to właśnie on, ale nie umiem i nie chcę inaczej ;)

To pocieszające ze są jeszcze kobiety które nie traktują dziewictwa jak coś uciążliwego i wstydliwego ale jako coś w pewnym sensie wyjątkowego jako znak, wstęp do czegoś co jednak powinno być choć trochę wyjątkowe. W przyszłości to stać się może wspomnieniem a nie czymś do zapomnienia z racji swojej marginalności, beznadziejności. I czasem pierwsza łyżka miodu wyrabia zdanie o całym słoiku :)

Gość bla bla bla ......
zamotałam :D No ja też bym chciała sobie nie żałować młodości, ale to jeszcze długo nie nastapi (seks), bo wpierw znaleźć odpowiedniego mężczyznę a potem przekonac sie ze faktycznie jest odpowiedni, ale nie umiem i nie chcę postapic inaczej, cierpliwie czekam, mimo ze chcec czuje, porzadanie...ach

Gość jakis pech
ja jesli poznam kogos interesujacego, i bede czula porzadanie i magie,to chyba sie poddam chwili, ale tak czy sia, musi to byc ktos odpowiedni dla mnie:)

Gość bla bla bla ......
Nie spiesz sie, ja tez poznałam kogoś interesującego i miałam takie myśli zeby poddac sie chwili, no i zauroczenie wyparowało, tak więc nie ma sie co gorączkowac zbytnio ;)

Przestańcie pisać bzdury, nie ma dziewic powyżej 19 roku życia. Każda kobieta się puszcza, jak nie ma faceta to idzie z byle kim. Także w takie dyrdymały, że kobiety się szanują i nie chodzą z byle kim do łóżka to absolutnie nie wierzę. Tylko dla meżczyzn nie ma seksu bez miłości.