Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a dull story

Jedno pytanie mam

Polecane posty

Gość what a dull story

Jak odczytać spojrzenia faceta jeśli nie idzie za tym jakiekolwiek działanie? Spotykam go czasami na ulicy, on mnie kojarzy i ja go też z widzenia, czasem stoimy na przystanku i on cały czas sie patrzy. Czuje że mu się podobam ale czy aż tak mógłby się bać zagadać?

Gość skąd jestes
please powiedz....

Gość what a dull story
a po co chcesz wiedzieć?

Gość what a dull story
please odpowiedz

Gość skąd jestes
wystarczy tylko pierwsza literka miasta....

Gość skąd jestes
dziewczyno! błagam Cie!

Gość fake fake
to fake

Gość calineczka z deczka
ty zagadaj do niego zapytaj o pospolita godzine a co ci szkodzi? tylko swoj zegarek schowaj! dodasz mu odwagi,oni to cykory trza im zachety dodac...

Gość what a dull story
No tak oficjalnie nie powiem bo to będzie ironiczne ;) ale mam daleko do morza jak coś :) i co coś ci pomogłam?

Gość calineczka z deczka
A jesli ten koles pyta sie ciebie o miasto bo to wlasnie on jest tym z przestanku? ej daj mu ta litere miasta co ci zalezy

Gość jakis pech
ja tez jestem w takiej sytuacji. z widzenia znamy sie od zawsze, ale ostatanio inaczej niz zwykle. dlugie, glebokie spojrzenia. glupio jest zagadac o byle co, bo sie znamy z widzenia i to jakos takie niezreczne, widac, ze ustawione. on na razie nie dziala, ale sprobuje sie do niego usmiechnac, jak wtedy nie zareaguje, to odpuszcze go sobie, bo sie nakrecam zbytnio.

Gość skąd jestes
daleko? ja też...!!!!!!!!!!!!!! mało prawdopodobne zebyś to była Ty.... ale ja wlasnie znam z widzenia pewna dziewczyne... fajna jest... i własnie na przestanku się widzielismy ostatni raz... patrzyła się trochę na mnie...ale kurcze nie wiem co mysleć... ja jestem spod gór.

Gość skąd jestes
ja piernicze.... tylko nie mow ze z Karkonoszy jesteś!

Gość what a dull story
Kolego nie to nie ja, nie jestem z Karkonoszy

Gość calineczka z deczka
bylam kiedys w podobnej jak wy tylko ze ja sie potknelam a on mnie uratowal moj bochater byl taki dumny z siebie bo nie mial pojecia ze potkniecie bylo zaplanowane hahaha

Gość skąd jestes
no tak...mogłem się tego spodziewac.... jestem z Jeleniej Góry! a dziewczyna sliczna!!!! zabawne, ale takie same rozterki mamy:)

Gość what a dull story
Calineczka akurat zegarka nie nosze wiec dobry pretekst, tyle ze jak go widze po raz ktorys to glupio tak zapytac o godzine bo to widać że takie naciągane ;)

Gość calineczka z deczka
Jesiu az mi serce zabilo z napiecia myslalam ze sie tu trafiliscie no szkoda ze to nie wy z tego przestanku

Gość what a dull story
To sie nie zastanawiaj tylko coś zrób bo za 20 lat będziesz załował!

Gość skad jesteś
łatwo Ci mówic....sama nie wiesz jak zacząc.... w sumie to ja nie wiem czy jej sie podobam... ona mnie strasznie intryguje...

Gość calineczka z deczka
Wiem ze glupio ale zrob cos nie wiem,potknij sie tak jak ja wtedy albo udaj ze ci slabo co kolwiek to naprawde fajna zabawa jak sie ma te motylki w zoladku i nogi z waty

Gość skad jesteś
calineczka litości:P facetem jestem, nie będe sie na niby potykał:)

Gość calineczka z deczka
hahahahaha no facet to musi zagadac nie ma rady ludki bo macie takie nicki ze nie wiadomo kto chlopiec a kto dziewczynka hahahaha ale powaga macie czarno na bialym ze zerkacie na wasze okazy zainteresowania a oni na was robcie cos w tym kierunku bo szkoda sie dreczyc jak sie mylicie to coz trodno,moze ta druga osoba naprawde jest niesmiala wezcie inicjatywe we wlasne rece kochani

Gość what a dull story
skad jestes - ty jesteś facetem, i wybacz ale no niestety tak się przyjelo, widzisz ja czekam na jakiś ruch z jego strony, sama raczej się nie odważe, więc nie zmarnuj szansy ktorą masz!

Gość calineczka z deczka
What i bedziesz czekala? ludzila sie? a moze dzis do mnie zagada? a jesli w miedzy czasie tego czekania tych zludzen zakochasz sie w nim zycie plata rozne figle,a jesli on z jakiegos powodu nie bedzie stal na przestanku? wiem ze zauroczenie minie wiem ze co ma byc to woda nie wezmie a ogien nie spali ale czemu nie pomuc szczesciu?

Gość what a dull story
calineczka mądra z ciebie kobietka ;) Powiem ci że ja jestem z tych co nie mają odwagi neistety, albo on zadziała albo po ptokach :/

Gość skad jestes
i jaki z tego wniosek? wszystko my musimy robic! ja tez jestem nieśmiały, choc na takiego nie wyglądam.

Gość Dłuuga marchewka
i pomyślcie, ze sex was ominie:))) jak tak dalej bedzie:))

Gość what a dull story
moge ci tylo współczuć..

Gość calineczka z deczka
What dziekuje ci bardzo za mile slowa,ale to nie madrosc pisze moje literki lecz pragnienie szczescia innych ludzi,jakos milo gdy slyszy sie lub czyta ze inni nawet ci obcy tacy jak wy z neta sa szczesliwi mam nadzieje ze ten chlopak wkoncu zagada i ta dziewczyna tego chlopaka co wczesniej pisal da mu jakies oznaki zainteresowania ze pewnego dnia tu przeczytam literki-hura zagadal jestem szczesliwa-albo hura dala mi znak zagadalem do niej-ja wam zycze powodzenia