Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vernic

Ile razy mozna?

Polecane posty

Gość vernic

No wiec mam takie pytanie. (Z góry powiem że sex uprawiam od niedawna i mój obecny partner jest moim pierwszym. ) Czy to normalne że gdy już po sexie (powiedzmy z 10 minut) mówię do swojego faceta że chciałabym jeszcze raz to on mówi, że nie może... Ze dopiero za 1 lub 2 godziny bo jego penis po sexie jest obolały i kolejny sex nie byłby dla niego przyjemny, wręcz bolesny. Czy wszyscy faceci tak mają, czy może tak być nie powinno? Dodam że nie uprawiamy żadnego perwersyjnego hardcorowego sexu. Z góry dziękuje za odp.

Jeśli chlopak jest młody jeszcze to może nie jest w stanie szybko mieć wzwód po stosunku. moim facetom stał po kilku minutach od nowa i to kilka razy pod rząd. Zalezy od faceta. Ale jak młody to jezcze niedoświadczony, daj mu czas i kochajcie się częściej. I pamiętajcie o zabezpieczeniu.

Gość vernic
Chłopak ma 23 lata. Sama nie wiem co mam o tym myśleć.. Ale dziękuję za odpowiedz.

23 to już nie taki gówniarz, chyba, że jest mało doświadczony. podejdź do tego delikatnie żeby go nie urazić. Myślę, że z czasem będzie się szybciej "regenerował".

Nie, to nie jest normalne moim zdaniem. Mlody facet i moze dopiero po godzinie?? i to po 10 min!?! WTF?? Albo on jest cienki(obstawiam te opcje) albo ty malo sexowna, albo cos nie tak- zalecam wizyte u sexuologa. Moj facet jak zaczelismy sie spotkac byl niewiele starszy od twojego, bzykalismy sie po 10x dziennie ( mowie powaznie) Teraz tak ostro to juz tylko w weekendy- czasu mniej ;) ale na codzien zwykle ok. 3 i zazwyczaj w jednym ciagu- czyli z przerwami kilku- kilkunastominutowymi. On- 36 lat.

Ej, ale wlasnie mlodzi kolesie zwykle moga duzo razy ( z tym ze czesto krotko ;)) a 23 lata to juz nie taki mlodzian znowu.. bez przesady... Do ogiera- skad taki nick?? :)

miła w dotyku - w sumie fakt. Jak miałam 18 lat i mój ex też to mógł cały czas i często. Może go nie podniecasz wtstarczająco, autorko ?

Gość vernic
Miła w dotyku, uprawiamy sex nawet kilka razy dziennie, ale dopiero po jakichś 2 godzinach od poprzedniego stosunku. Bo mówi, że wcześniej nie może, że go boli. Zastanawia mnie właśnie ten ból, a raczej jak to on stwierdza: jego penis jest obolały i boli przy mocniejszym dotyku...

Gość tommy m.
ja mam 30 lat moge około 6 razy tak przerwa ze 7 minut tyle też że nie codziennie, jesli mam 2 dni przerwy od bzykania to 6 razy spokojnie

Gość vernic
Myśle że to że go nie podniecam akurat nie jest powodem, bo z tym nigdy nie było problemu. Z reszta rozmawiałam z nim o tym i mówi że nawet jak by bardzo chciał to nie może zaraz po, gdyż sex nie będzie dla niego przyjemny a wręcz bolesny...

omg :O zaczekaj jak będzie miał przed 40. 2 dni przerwy a ja... :O

Gość taka jedna lady
a ja mam pytanie troche z innej beczki ale podepnę się pod ten topik. Też mam23-letniego faceta, to mój pierwszy facet i wydaje mi się ze on strasznie szybko kończy- 3, 4 min to jest max. Podejrzewam, że spowodowane jest to rzadkim seksem- kochamy się max 2 razy w tygodniu, ale najczęściej jest to raz na tydzień albo i dwa. Czy to że kochamy sie tak rzadko jest przyczyną tego że on tak szybko kończy czy z nim coś nie tak? Powiem jeszcze, że po tym szybkim pierwszym wytrysku gdzieś po 15- 20 min, znów możemy i kolejny stosunek trwa już znacznie dłużej. Czy z nim wszystko w porządku?

Tomi- moj maz ma podobnie jak ty, czasem troche wiecej razy, i mniej czasu potrzebuje miedzy jednym a drugim numerkiem :) Np w dzis w nocy- On mial w moich ustach, wylizalam go dokladnie i znow mogl, jestem pewna, ze nie trwalo to dluzej niz 2 minuty :) Autorko- to ja nie wiem czemu tak jest, nie slyszalam o podobnym przypadku. :( Do doktora sie wybierzcie koniecznie.

Lady- dokladnie dlatego! Jesli kolejny raz moze dluzej no to wszystko z nim ok, tylko robcie to czesciej ;) 2 x w tyg to strasznie zadko :) i potem chlopak nie moze sie powstrzymac. Mozecie tez cwiczyc takie orawie doprowadzanie do orgazmu i przerwa na min, i znowu :)

Gość vernic
W takim razie będę musiała z nim o tym porozmawiać i zaproponuję mu wizytę u lekarza.. Bo chyba nie widzę innego wyjścia z tej sytuacji...

Gość taka jedna lady
no to mnie uspokoiłyście, bo już się martwiłam, kochamy się rzadko bo rzadko sie widujemy i nie mamy możliwości częściej, ale gdy byliśmy na wyjazdach na wspólnych wypadach czy wakacjach i gdy kochaliśmy się kilka razy dziennie to jednak do wytrysku dochodziła znacznie później niż po 3-4 minutach. Czyli wychodzi jednak, że 2 razy w tygodniu to dla chłopa mało i po takiej przerwie jest tak wygłodniały, no że po prostu nie może dłużej.....

Gość tommy m.
miła ale to jest tak ze jak codziennie to bez problemu 3-4 razy w nocy a jak juz sie trafi jais dzien przerwy to i wiecej :)

tommy- rozumiem :) Ja jak mi sie trafi dzien, dwa przerwy to juz nie moge wytrzymac :) wiec staram sie zeby sie trafial jak najrzadziej :) hehe

Gość jęcząca
mojemu ukochanemu stoi jeszcze przez ok 7 po wytrysku a jak jest bardzo podniscony tak na maxa po dluzszej rozlące to stoi mu jeszcze z ok 20. ten to ma dobrze, hmm albo ja to mam dobrze. w koncu moim poprzednim partnerom zaraz po albo przez o minute stal a co do tematu to po prostu taka ma fizjonomie, zwyczajnie trezba nad tym popracowac w wiadomy sposob pozdrawiam

Gość ja po 40-stce i
stoi mi tez po wytrysku ale potrzebuje z pare minut przerwy, bo moj zoledz jest bardzo wrazliwy i wlasciwie boli (jak lechtaczka po orgazmie, tez jest bardzo wrazliwa na dotyk) Wiec dziwny ten Twoj chlopak, bo jak partnerka chce to i wacek sie odpowiednio zachowa

Gość gość
Kiedy miałem 20 parę lat i jedno w głowie , to też nie mogłem długo bez wytrysku wytrzymać , wszedłem z ci....ę i bum . Pomimo tych lat wcale tak szybko po wytrysku nie osiągałem wzwodu , to też było jakieś 30 minut . Teraz mam 36 , już nie szleją tak hormony , ale mogę wytrzymać dłużej bez wytrysku , mogę go wstrzymać , myślę , że nawet dosyć długo . Dzięki temu osiągamy z partnerką wspólny orgazm , to jest coś niesamowitego i nie do opisania , osiągamy to zawsze przy seksie od tyłu . Teraz z tym "ponownie" różnie bywa , zależy od dnia , podniecenia , częstości .

Gość erwino
Można kilka razy tylko trzeba odpowiednio się wzmacniać osobiście polecam dobre suplementyhttp://witasuplement.blogspot.com/ efekty widoczne dość szybko