Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto[p]

lubicie szczupłe wysokie laski

Polecane posty

Gość sto[p]

czy to tylko wymysl mediów i waszym zdaniem kobieta musi miec wielkie piersi i tyłek?

Gość Plutek
nie musi, nikt jej nie karze.

Gość popolopopo
dziewczyna musi byc inteligentna,wzrost taki zeby nie byla wyzsza od mezczyzny,bo i tak zalozy szpilki i bedzie wyzsza badz rowna,a prezencja tez nienaganna,szczupla ale nie wychudzona zgrabny tylek itd

Gość Miruś1966
a ja mam ładna dupę?

Gość jak bardzo wysokie lubisz?
:D:)

Gość popolopopo
nie wiem pokaz sie Miruś :D

Gość Miruś1966
ty masz jezyk?

Gość Miruś1966
nie pokaze się

Gość podrywacz doswiadczony
powinna mieć gwizdające piersi subtelne delikatne a nie jak zwisające dawno nie pompowane balony. być wysokoskanalizowana szczupła nawet bardzo subtelne antropometry . każda szczupła nawet taka co jej żebra przez swetr widać jest bardziej sexy niż locha tłusta zaśmierdziała

Gość sto[p]
Ostatnio słyszałam, że szczupłe dziewczyny to tak naprewdę tylko taka głupia moda, a faceci sa tak zaprogramowani genetycznie, że wolą grubsze kobiety o szerokich biodrach i dużych piersiach, że niby podświadomie wiedzą, że taka kobieta może urodzic im dużo dzieci ;) :) ale to jest głupie, bo każda kobieta w ciąży itak przytyje :) nie jestem wychudzonym wieszakiem ale dosyć szczupła i wysoka :)

Gość sto[p]
dlatego pisze, bo mam kompleksy na punkcie chudości, chociaż teraz jest ze mną już chyba ok, osoby, które dawniej się ze mnie wyśmiewały, teraz mówią, ze mam dobra figurę. Ja nie wiem juz sama...Może mi pozostał uraz i tak naprawde niepotrzebnie się przejmuje... przytyc jest tak naprawde trudniej niż schudnąć!

Gość xxx567
stop,a może zazdrosne koleżanki tylko tak mówiły żebyś przytyła i nie robiła im konkurencji?:)ile wtedy ważyłaś,a ile teraz?koleżanek się nie słucha:)