Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klafamana

Wakacje w Brazylii, z kim najtaniej?

Polecane posty

Gość klafamana

Mąż niedawno stwierdził, że moglibyśmy polecieć na jakieś niezwykłe wakacje. Nie wiem czemu, ale oboje wtedy pomyśleliśmy o jednym - Brazylia! Wiadomo już więc gdzie, ale niestety nie wiadomo jeszcze z kim. Z tego co wiem to nie wszystkie polskie biura podróży oferują taką wycieczkę. Na własną rękę nie wyobrażam sobie tak dalekiej podróży. Widziałam w alfastarze (bo oni mają katalog internetowy), że taka podróż kosztuje od 8 tys w górę. Ciekawa jestem czy to normalna cena? Bo jeszcze w jakimś jednym biurze widziałam, ale tam to w ogóle 13 tys kosztowało - to już jednak trochę sporo!

Gość bezwzględny demaskator absurdu
polecam jednak Chile 😴

Gość loolinaa
Myślę, że 8 tys. jak na taką wycieczkę to na prawdę bardzo mało. Jeśli miałabym takie fundusze to na Twoim miejscu bym się nie wahała tylko wykupiła tą wycieczkę a AlfaStarze.

Gość klafamana
Wyszło nam, że jednak najtaniej ( co wcale nie oznacza, że na gorszych warunkach) jest z Alfa Starem. Po podliczeniu wszystkiego, wyszło nam, że lecąc z nimi zaoszczędzimy nawet tysiąc zł. Bilety już wykupione, lecimy w sierpniu aż na 2 tygodnie! Ale sobie odpocznę! Mam zamiar jeden tydzień cały przeleżeć przy basenie, a cały drugi tydzień zwiedzać.

Gość dyńka
Strasznie Ci zazdroszczę! Brazylia musi być wspaniała. chyba w tym roku trochę zaoszczędzę i w przyszłym może też polecę do tego wspaniałego kraju! I muszę przeglądnąć ofertę Alfy, bo jeśli tam maja najtaniej to nie ma co szukać nigdzie indziej ;)

tylko nie za Wielką Wodą, a szczególnie w Brazylii, pan Balcerowicz był w Brazylii

Gość klafamana
Cieszę się, bo wiem, że spelni się moje wielkie marzenie. Jak mam taką możliwość to czemu nie skorzystać ;) Myślałam też o Chile, ale akurat biuro z którym lecimy ma do Brazylii, a ten kraj jakoś bardziej mnie "pociąga" i interesuje.

Gość sil_sila
Gdybym ja miała taką możliwość to szczerze powiedziawszy nie zastanawiałabym się nawet sekundy czy polecieć czy nie. Z alfa starem byłam już raz i szczerze mogę powiedzieć, że ludzie znają się na rzeczy i wiedzą jak zorganizować ciekawe wakacje. My pojechaliśmy z mężem sami, a na miejscu poznaliśmy całą masę ludzi. Później ciężko nam się było rozstać. Ale obiecaliśmy sobie, że jeszcze nie raz gdzieś pojedziemy. W tym roku planujemy Bułgarię. Blisko, słonecznie i bardzo tanio!

Gość Balla
Razem z mężem na wakacje jedziemy dopiero we wrześniu, wcześniej niestety nie damy rady z urlopem. Ale nie przejmujemy się tym, lecimy na wyspy Kanaryjskie, a tam chyba zawsze świeci słońce. Będziemy rezerwować w alfa starze wycieczkę, ciekawe, czy jakieś zniżki dostaniemy?

Gość loolinaa
alfa na szczęście przez cały roku oferuje jakieś zniżki ;) A jak już będziesz w Brazylii to koniecznie musisz zobaczyć wodospady Iguasu. Podobno coś niewiarogodnie pięknego!

Gość Balla
Zawsze mają zniżki? Do tej pory jeździłam z innym biurem, ale musiałam zrezygnować z ich usług bo raz, że było drogo, a dwa strasznie olewali nas rezydenci. Oby z alfastarem było inaczej!

Z Alfą trzeba uważać. Nie chcą przysłać umowy dopóki nie wpłaci się całości. Pewnie tak się zabezpieczają, żeby móc wszystko sobie pozmieniać do ostatniej chwili. Normalnie powinno być - najpierw umowa podpisana, potem wasz podpis, odesłanie i kasa.

Gość Blinna
A moim zdaniem, właśnie na nich najmniej trzeba uważać. Byłam z nimi na wczasach i proszę mi wierzyć, na wakacjach z innymi biurami miałam o wiele więcej zmartwień! Ci rezydenci naprawdę się nami ( grupą) interesowali, odbyły się wszystkie wycieczki z katalogu. Naprawdę porządnie wszystko było zorganizowane.

Gość polanna
Ja też muszę przyznać, że jestem zadowolona z usług tego biura. Wszystko było tak jak być powinno. Hotel taki jak w katalogu. Wycieczki fakultatywne zorganizowane wzorowo. Ja na nich narzekać nie mogę ponieważ zapewnili mi wspaniałe wakacje. Myślę, że jeszcze się z nimi wybiorę, bo na prawdę było profesjonalnie przygotowane.

Gość chinota
żenada ta wasza pseudoreklama

Gość mojiejih
sam jestes żenada hahaha

Gość wakacjeegipt
Nie trzeba od razu aż do Brazylii! Ja cudowne wakacje spędziłam trochę bliżej - w Egipcie. Było słonecznie, mieszkaliśmy w pięknym hotelu. Możecie się przekonać wchodząc na mojego bloga, polecam :) http://www.photoblog.pl/wakacjeegipt/

Gość michalina mi
Ale super ten blog. Bardzo mi się podobają zdjęcia, a raczej to co na nich jest! Piękny hotel, położony w cudownym miejscu. Pozazdrościć! Sama na takie wakacje bym pojechała. Wcale się nie dziwię, że wróciłaś zadowolona!

Gość wakacjeegipt
dzięki :) założyłam go po to by pokazać ludziom, że to co widać w katalogach to często jest najprawdziwsza prawda :) Ja jak w katalogu alfastaru oglądałam ten hotel to mi się wydawało, że na żywo pewnie inaczej wygląda. A wygląda jeszcze lepiej!