Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jęcząca

powspominajmy te szkolne czasy

Polecane posty

Gość jęcząca

słucham sobie offspring i wspomnienia wracaj pamietacie czasy szkolne ogolniak i te sprawy? pierwsza miłosc, byc moze pierwszy raz? czasem chce sie tam wracac choc było sie mlodym i glupim.. powspominajmy, jesli ktos jest chętny ja pamietam koncert kazika na ktorym pierwszy raz calowalam sie z dziewczyna albo picie wina domowej roboty mamuski lulka w szkolnej szatni bzykanie na wolnej lekcji religii u chlopaka w domu czasami az chce sie wrocic dobrze, że mąż tego nie czyta : )

Gość jęcząca
taki pancur jak on to napewno chociaz ja tez niegrzeczna punkówa bylam a szkolne wycieczki? ah.. palenie ziola.. wszystko co zabronione lepiej smakuje chce wrocic na chwile i poczuc ten dresczyk na plecach jak sie piescilo w toalecie haha

Gość łysy
ogólniak.... ..tak to bylo bzykanie lasek i kto zaliczyl wiecej ehehe mlodzi gowniarze ale masz racje jeczaca... to bylo cos... tez chche czasami wrocic

Gość łysy
czerwony jak cegla ten kawalek zawsze mi sie kojarzy z mlodoscia

Gość zadupie
moje czasy w technikum tez nie byly az takie grzecznea w akademiku to nawet nie wspomne co sie dzielo :D:D:DD imprezyy imprezy i seks ziolo maryha albo hasz i super niczego nie zaluje

Ja pamietam- to jeszcze przed szkola srednia bylo- jak sie na strychu z moim owczesnym chlopakiem piescilam, no wlasciwie to on mnie piescil :) Ja w ogole to wredna suka bylam, zawsze tylko o sobie myslalam :)

Gość jęcząca
trzeba sie bawic poki czas ku temu i ja nieczego nie załuje zadnych "eksperymentów"

ale najlepiej bylo jak poznalam mojego M.... no i od tamtej pory rozne fajne sytacje, rodem z ogolniaka to dzis mi sie przydarzaja- sex w kosciele, przed nim czy w innych krzakach np :)

Gość vera tak po prostu
To nie było tak dawno. Słuchałam Nirvany przez dwa tygodnie, tyleż samo Children od Bodom :) Potem wróciły mi stare muzyczne zwyczaje, na szczęscie. Niech żyje Pink Floyd! Chodziłam w glanach i z kostką zajeebaną naszywkami. Miałam 16,5 goda kiedy poznałam pierwszego chłopaka, szczenięca miłość - byliśmy razem ponad 3 lata. W sumie to znałam go od zerówki ale tak jakoś wyszło, że zostalismy parą. Pierwszy raz pocałował mnie w starej, wąskiej uliczce niedaleko katedry. Potem jakoś poszło. Paczka w ogólniaku była zgrana, Mówili na nas cytując Białoszewskiego- szare emienecje :) Jeździliśmy na koncerty, festiwale, w góry waliliśmy tanie wińska po parkach, mieliśmy swoją knajpę ukochaną w której zawsze tańczyliśmy do Dire Straits, w maturalnej pierwszy gruby, wspólny stop do Francji. Pierwszy raz calowałam sie z dziewczyną na popijawie na takiej górze przy mieście. Pod krzyżem :) Dziewictwo traciłam przy Milesie Davisie i z duszą na ramieniu. Fajnie było. Duzo sie nauczyłam.

Gość a mi to sie nawet udalo
praktykantke od geografii przeleciec! :D najpierw zaprosilem ja jako partnerke na stodniowke miala male dredy i ja tez i nikt sie dziwnei nie patrzyl no mze dyra potem ... mmm.hmm :D:DD:D:D: pieknie bylo

Gość jęcząca
ja nadal nosze glany i nadal z mezem wracajac z imprezy ze starymi znajomymi na deptaku czy na innym moscie czy krzakach jakies lody nie lody i seksy hehehehehe jak małolaty

jeczaca- ty to moja bratnia dusza chyba jestes :) Ja rozniez nadal nosze glany, reszta 'rzeczy" tez tak samo ;) hehe Zawsze jak sie z kims nowym poznajemy to mysla, ze my sie niedawno poznalismy :) Kiedys jakis facet w sklepie, obserwujac nas i przysluchujac sie naszej rozmowie - a na koncu bylo cos w rodzaju- dobrze kotku, jak chcesz- ze str mojego M, mowi- zobaczy z a10 lat... :D hehe a moj M na to, ze to juz niedlugo bedzie bo jakos z 3 mies pozniej mijala 10 rocznica, a On nie mogl w to i=uwierzyc, powiedzial, ze glowe by dal, ze my sie z tydz temu poznalismy :) hehe

Fajny temat ; ) ja dopiero gimnazjum skończyłam ;D na koncie - pierwsze popijawy..całowanie z 2ma dziewczynami jedna po drugiej...ale to był sylwester 2 lata temu więc pod wpływem xD ale za to pocałunku z chłopakiem brak ; ( co do miłości...sympatie owszem...a ostatnia taka silna że mnie trzyma 1,5 roku ;( ogólnie...gimnazjum "czas próbowania" ciąg dalszy w lo ;D

Gość jęcząca
ale teraz w gimnazjum to porazka przynajmniej moim zdaniem kiedys bylo inaczej

Gość jęcząca
teraz słucham buzu squat ej ja chce byc znow malolatą szaloną

Gość jęcząca
MIła w dotyku bo to dzieki tej muzyce i tym osobom tak dobrze sie wszystko wspomina co nie?

Jeczaca- no i ja tez jestem jeczaca i nie tylko ;) :) hehe sasiedzi sie na mnie ciagle wkurzaja :) W poprzednim miejscu zamieszkania, sasiadka na zebraniu wspolnoty powiedziala ze WSZYSTKO slychac i ze spac nie moga, wczesniej kolezanka mi (jeszcze w szkole) przekazywala wiadomosc od jej siostry, ktorej chlopak za scianau nas mieszkal i ona tam czasem nocowala :" zebym sie tak nie darla, bo spac nie moga" a tu gdzie mieszkam obecnie ost- jak emocje juz opadly, slyszelismy jak kolesie pod oknem- wychodzi na korytarz- sie darli cos do mojego meza ze musial mi dobrze zrobic i ze to bylo hotttt :) ;) to w ciagu dnia bylo, mamy tu tez takie forum i ostatnio czytam: nie wiem co oni tam na gorze robia, ale chyba w pilke graja bo slyszalam odglosy jakby odbijanej pilki i glosne krzyki... ktos inny pisze- rzeczywiscie- ja tez jakies krzyki, jeki, no i dziwne udrzanie o podloge- jakby pilka... i tak dyskutowali w kilka osob co to moglo byc... ( debile) a na koncu prosba zeby troche ciszej i podali mr mojego apartamentu :) - w sumie moze tak jaja sobie z tymi meczami robili :)

Nooo :) Masz racje :) No, a temat fajny, jak wspomniala kolezanka wyzej. Ja na jakis czas musze zniknac- psa ktos musi wyprowadzic, a leje jak z cebra wiec checi wielkich nie mam, ale muszee, a potem mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia, ale jak tylko bede mogla wpadne tu i zobacze co slychac :) Buziaki dla was :* takie, buziaki- slimaki ;) :P :*

Gość jęcząca
no ja tez krzycze ale teraz mamy domek i moge sie drzec ile chce jedziesz na woodstock?

Gość jęcząca
no ja tez znikam niedługo ale jak tylko bede to odswieze temat albo Wy to zróbcie bo ja za czesto nie siedze czasami tylko super ze wam sie podoba temat bo tak mi jakos sie milo zrobilo jak sie slucha innych opowiesci to jest naprawde fajne

Gość łysy
wszyscy wrocmy do ogolniaka.... :D spotkajmy sie i zrobmy wielka .. orgie!!!!!! :D pozdrowiania dla autorki dzieki tobie wspomniania. wrocily a jest co wspominac kurde naprawde

Gość mi sie nawet udało
powiem tak teraz do dzisiejszej mlodziezy mam nadzieje ze i wy bedziecie mie takie wspomniena jak my

Gość jecząca
dokładnie dzisiejsza mlodziez nie przezyje tego co my ale mam nadzieje ze chciaż w połowie, SEX DRUGS AND ROCK'N'ROLL!! i peace

Gość jecząca
deep purple słucham a poza tym inne czasy inna mlodzież nie ma sie co dziwic ale muzyka łaczy pokolenia czy jakos tak i ten kto słucha porzadnej muzyki wyjdzie na porzadnego czlowieka! jak my

Gość fajny temat
pamietam oboz i 8 osob w namiocie a ja sie grzmocilem z dziewczyna wszyscy nawaleni w trzy dópy super wspomniania

Gość złoooooooooooo
kurwa pamietam te chlanie z kolegami to juz nie wroci!!!!!! mlode dupy z zarach to bylo super chlani jaranie czasem trzeba bylo sie przylozyc zeby zdac i bylo cacy ta mlodziez dzis nie umie sie tak bawic jak my

Gość punkt widzenia2222
a pamietacie gume turbo?? jaki denny przewidywalny temat w stylu teraz to nie to samo.

Gość matkazonakochanka
:D a ja pamietam jak mnie chłopaki podszczypywali oj pamietam teraz kto taka stara babe.... :( eh czasem chce sie czas cofnac... ja... zawsze bylam szalona, troche we mnie zostalo ale teraz ... pozdrowiania dla autorki