Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatuszeeek:)

jego była :(

Polecane posty

Gość gaga.aa

Gość gaga.aa
moż epo prostu rzedko zagląda na nk i nie chce jej się aktualizowac zdjęć, bynajmniej ja tak mam

jakby rzadko zaglądała to by nie dodawała tyle zdjęć... nie wiem jakoś dla mnie to jest oczywiście że powinna to usunąć- nie znam drugiej takiej osoby co ma takie zdjęcia ze swoim byłym:(

Gość anula9
może chce je tam mieć a może ma tyle zdjęć że niech sobie tam leżą i jej nie przeszkadzają- trudno mi powiedzieć. Ale ja bym usunęła zdjęcia ze swoim byłym jeszcze by ktos pomyślał że jesteśmy razem

to niech je usunie- już dawno powinna to zrobić:( nie wiem na co czeka

doba minęła- już mnie to tak nie wkurza:D czuje się świetnie- dzisiaj widze sie z moim ukochanym:D i tylko to sie liczy:D co nie zmienia faktu że jest ona nienormalna i powinna te zdjecia usunąć!

Gość może ona jest nienormalna
ja bym na nią uwarzała ale bez przesady:)

Gość klekortek
o rety! ales Ty dziewczyno głupia...Ja teżmam zdjęcie ze swoim byłym, w końcu trochę czasu juz to konto mam. Żadnych zdjęć nie usuwam, bo po co? Są częścią mojego życia. Zresztą mój mąż też ma jakies tam zdjęcie z byłą laską- jakoś mnie to nie wzburza. Nie przesadzaj dziewczyno! Nie pisz do niej, bo wyjdziesz na idiotke. Nawet jak założysz sobie nowe konto to laska i tak się kapnie o co chodzi. jesli kochasz swojego faceta a on Ciebie to gdzie Ty mas zproblem. Dbaj o swój związek a będzie OK :)

Gość you'reredsoakingwet
e, to żałosne. Gdybym zerwała ze swoim facetem(jestem z nim ok 3 i pol roku) to na pewno bym nie usuwała zdjęć z nim, bo niby po co? Był częścią mnie i miałabym go wymazywać z pamięci ? Nie. Poza tym również przyjaźniłabym się i czułabym się lepsza od jego 'nowych' dziewczyn, bo poki nie pobiją jakiegoś 'stażu' u niego, będą po prostu dla mnei chwilowym dodatkiem do mojego exa. 2 miesiące? Jeszcze się nawet dobrze nie poznaliście i póki co z jego ex nie możesz się równać....proste :D 🖐️

Gość jestes zazdrosna idiotka
wez kobieto kolo i puknij sie w czolo, potem wez glaz i walnij jeszcze raz. Jestes po prostu zajestrasznie zazdrosna i nie ufasz temu swojemu facecikowi. ale mi tragedia... jakas tam laska nie pokasowala zdjec swojego faceta buhhahahaha. Ty wszystkie zdjecia ze swoim ex-em spalilas, wyrzucilas? wszystko co od niego dostalas? wspomnienia wymazalas czarodziejska gumka myszka? blone dziewicza zaszylas? ja Ci proponuje zwyzajnie wizyte u lekarza psychiatry bo wykonczysz sie sama, swojego chlopaka i jego ex

Gość lelouche vi britania
szok, jak mozna byc tak dziecinnym?? znajac zycie, ona o twoim istnieniu nie wie, a ty juz wymyslasz teorie spiskowe, ze pewnei trzyma je po to, by cie wkurzyc, no szok... wydaje ci sie chyba, ze swiat sie kreci wokol ciebie, hehehe :D no niestety, ale tak nie jest. nie rozumiem tez powodu, dla ktorego chcesz dziewczyne 'spalic' i uwazasz ja za 'nienormalna'....zrobila ci cos? wydzwania do twojego eksa? spotyka sie z nim albo nalega na spotkania? wiec o co ci chodzi?? to jest dopiero CHORE i 'nienormalne' jestem naprawde w szoku, jak mozna meic 22 lata i zachowywac sie jak 17.......

już mi przeszło całkowicie:) i teraz się pukam w czółko jakie to było dziecinne- ale jednak prawdziwe:) ufam mu... nie przeglądam telefonu, poczty... chociaż miałam takie okazje- nigdy bym tego nie zrobiła. Liczymy się tylko my:) o niej nie myślę- to był chwilowy strzał w policzek- coś mnie ukłuło- ale to znaczy że mi na nim bardzo zależy:) i nie pozwolę żeby coś lub ktoś to popsuł:)