Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataria

prawo jazdy

Polecane posty

Gość kataria

mam pytanie... mam wade wzroku -0,25 i -0,5 dadza mi bezterminowe prawo jazdy???? prosze pomozcie...

ja tez mam taka wade. mam bezternimowo ale musze jezdzic w okularach. dam ci rade. jesli lekarka badz lekarz spyta sie ciebie czy masz problem ze wzrokiem to nie przyznawaj sie.

Gość kataria
serio?? a jak jak mi bedzie sprawdzal wzrok ten wlasnie i nie powiem tych cyferek.. albo zapyta czy nosze okulary to co mam mu powiedziec? ze nosze do czytania..|?

mow ze nie nosisz chyba ze wczesniej nzauwazysz ze tablica wisi z cyferkami. ale jak jej nie zauwazysz to nie przyznawaj sie. ja wlasnie taki blad zrobilam

pozniej musialam isc do okulistki a ona mi mowi : I po co sie przyznawalas, trzeba bylo klamac a okulary i tak bys sobie doi jazdy nosila.

mam smaka na lizaka--- > dobra jestes :D:D:D tak daja bezterminowo, przeciez zawsze dawali :)

Gość kataria
a to spoko czyli wogole z tego co piszecie nie tzreba sie przyznawac ze nosze okulary (czasami) i ze wogole teraz nie ma terinowych. no to siue z tego baaaaaaaaaardzo ciesze:)

Gość kataria
staszek spod monopolowego----> no ale nic Ci nie wykryła? bo masz pewnie dobry wzrok:/

tzn sa terminowe ale jak masz powazna wade wzroku. lepiej sie nie przyznawac. wybadaj sytuacje jak tam bedziesz lub popytaj sie ludzi ktorzy tam chodzili na prawko

Gość kataria
no ta moja wada chyba nie jest jakas ogromna....??

Gość kataria
mam wade wzroku -0,25 i -0,5 - o taka mam wade...