Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety pomóżcie!!!!!!!!

zszokowanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

zacznę od tego że bardzo się ciesze :) po krótce-dośc długo staramy się z mężem o dziecko bo ponad 2 lata,robiłam testy owulacyjne dla pewności ale zawsze wynik był negatywny.po pewnym czasie straciłam już ochotę na dołowanie się jedną kreską ale dziś zrobilam test z ciekawości i wyszły dwie :D zrobilam test jakieś 15 minut temu,męża jeszcze nie ma więc o której startowac z robieniem bobaska?:D przepraszam że piszę tak chaotycznie i jak dziecko ale jestem w lekkim szoku i jkestem jednocześnie szczęśliwa że wreszcie coś się ruszyło.nie wiem może cie mnie tu jechac że jestem głupia itp ale ja się cieszę że jednak już coś się dzieje z moim organizmem.

może się wreszcie uda. keidy zrobic ciążowy?:D ale byle jak najwcześniej ;d

Gość test sie nie myli
chyba ze w jedna strone tzn jestes a pokazuje ze nie bo zrobiłas go za wczesnie wiec gratuluje przyszła mamusiu

Gość fasolka po bretońsku
test sie nie myli- idiotko tępa naucz sie najpierw czytac o co chodzi dziewczynie a potem udzielaj komentarza , nosz qurwa jak tak można

nie nie robiłam test owulacyjny ;p

Jeśli widoczne są dwie kreski, a kreska testowa jest równie lub bardziej wyraźna niż kreska kontrolna, oznacza to, że najbliższe dwie doby będą najbardziej płodne. Test ciazowy mozesz wykonac w dniu spodziewanej @ jezeli nie przyjdzie :) Powodzenia 🌼

Gość ban dla szma2345678
pierwsza idiotka bo nie wie o co chodzi w pytaniu:O druga idiotka bo taka jest inteligentna ,że pojechała tej pierwszej:O a trzecia idiotka chwali sie bo ma owulacje:O masakra:O

Gość probuj dzisss
no to dziś próbujcie ;). Masz problemy z owulacją? Bo ponad 2 lata starań to trochę jest...

ban dla szma2345678 nie robią na mnie wrażenia twoje wyzwiska :D

ban dla szma2345678- w takim razie ty jestes 4 idiotką bo pojechałas po wszystkich a sama nic mądrego nie napisałaś :P

kobiety pomóżcie!!!!!!!!- niestety w temacie nic nie pomoge bo sie nie znam sama nigdy nie robiłam takiego testu, sory ze sie wtrąciłam ale nie lubie jak ktos niedokładnie lub wcale nie przeczyta tematu a rad udziela

:)

Dzialaj kochana a nie na forum siedzisz ;) Żarcik oczywiscie ;) Ja tez nie lubie ale co zrobic, ostatnio temat o poradach ciazowych prowadzila dziewczyna ktora miala 17 lat wiec nic nie poradzimy niestety.........

Gość kobiety pomozcieeeeee
narazie musze czekac bo maz w pracy.jestem pewna ze na owulacyjnym ciemna krecha wiec jutro bierzemy sie do roboty :D tak ok 2 tygodnie po owulacji najlepiej zrobic ciazowy?kurcze ale mam metlik ;)

Niunia nie jutro tylko dzisiaj;) plemniki mimo ze w ciagu kilku min moga byc juz w macicy to zeby zaplodnic jajeczko potrzebuja 6h aby byc w pelni zdolnym do zapl. bo "dojzec" musza a ze chlopaki moga czekac w dogodnych warunkach nawet 72 h to lepiej dzialac wczesniej;)

Gość kobietki pomozcieeee
chcialabym ale maz w pracy wiec nie da rady,ja tez zaraz ide:d ale rano dzialamy wiec trzymajcie kciuki!

Gość kobiety pomóżcieeeeeee
no to idę spac,przestaję narazie myślec o testach i czekam cierpliwie. padłabym jakbym zaszła za 1 cyklem :)

Gość trzymam kciuki za autorkę
jak wyzej

Gość :)))))))))))))))))
;)))))))))))))))