Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdede

Studiuje dwa kierunki i myśle o przerwaniu jednego!

Polecane posty

Gość rdede

Studiuje dwa kierunki, aktorstwo(dziennie) oraz dziennikarstwo(zaocznie),w tym roku mam licencjat na dziennikarstwie i nie wiem czy robic magisterke w tym kierunku teraz czy dopiero po ukonczeniu szkoly teatralnej?

Gość skoro studiujesz takie
kierunki, najbardziej proste z kierunków humanistycznych to jesteś debilka.

Gość zrób tak jak uważasz

Gość dziwi mnie że wybrałaś taką
łatwizne i jeszcze nie dajesz rady.

Gość tak to jest jak ktos 10 srok
za ogon lapie.

Gość mówi się na DWORZE
jak ty zajesz radę na tych zaocznych, przecież aktorstwo to zabiera cały czas? Po co ci był licencjat z dziennikarstwa?! Mogłaś od razu pójść na uzupełniające magisterskie dwu letnie, bo tam przyjmują po każdym licencjacie. Mogłaś pójść po aktorskich na magisterskie uzupełniające i byś miała zawód dziennikarz.

Gość nie ma magisterskich studiów
aktorskich to są niestety studia jednolite:(

Gość gbcn
pokopalow as- aktorstwo to sa ciezkie studia wbrew pozorom!! zrób licencjat z tego dziennikarstwa a pózniej to olej ciezko sie przebic w zawodzie!! chesz racowac w biedronce :) postaw na aktorstwo

Gość no to co że to jednolite
trzeba było po trzecim roku aktorskich pójść na uzupełniajaące magisterskie i powiedzieć, że zanim będziesz miała obronę pracy magisterskiej na dziennikarstwie to ty obronisz się na aktorskich i będziesz miała tego magistra. Na dziennikarstwie przymknęliby oko na to, bo tam liczy się gra aktorska, a ty już byś była choć trochę w zawodzie, bo dziennikarz to trochę aktor.

Gość nie chce mi się wierzyć w to
wszystko. żeby aktorstwo to były trudne studia, mój kolega studiuje reżyserie i twierdzi że są to ciężki studia a ja się z niego śmieje :D. Aktorstwo,Dziennikarstwo,reżyseria a nawet filologia polska to każdy debil skończy. Sama kończe psychologie.

Gość gbcn
nie chce mi się wierzyć w to- chyab psychologie skonczy debil człowieku wiesz jak trudno dostac sie na aktorstwo?? wiesz jakeisa egzaminy ?? wiesz jak łątwo wyleciec? co ty bredzisz jak nie znasz tematu

szanuje każdego, ale potępiam ludzi którzy mówią na takie studia że są trudne, takich kierunków można 100 razy studiować i nawet osoba po szkole specjalnej dałaby sobie rade:classic_cool:

Gość gbcn
powiedz do Wajdy czy Zanuseiego ze rezyserie skonczy akzdy debik psycholozko od siedmiu bolescie na psychologie dostanie sie kazdy prawie, kilka tysiecy osób rocznie to konczy powiedz mi ile osób konczy rocznie rezyserei 10 -15 ne osmieszaj sie rezyseria to sa bardzo elitarne studia

Wiem, bo mój kolega 4 razy zdawał na reżyserie:D:D i mówi że jego studia są ciężkie:D, a ja po prostu śmieje się z niego że po tym kierunku napewno nie będzie miał pieniędzy. Reżyseria to też trudne studia? myśle że nie, wystarczy spojrzeć tylko jakie przedmioty są tam wykładane.

Gość gbcn
limit na kazdy uniwerek to ze 100 osb an psychologi idiotko w takim lublinie to psycholgie konczy z 300 osób rocznie , ni wspominajac wiekszych msiat typu warszawa czy kraków teraz pomysl on 4 razy zdawa na ELITARNE studia ty studiuejsz masowke co akzdy wiec nei oceniaj go spróbuj sie dostac i obronic dyplom a rezyserii np w Łodzkiej Filmówce - taki dyplom wszezie ci uznaja a jakies mgr z psycholigi w posce to brechta na swicei uwierz :)

Napewno po psychologii będę lepiej zarabiać niż po dziennikarstwie. Poza tym przede mną jeszcze droga daleka za nim będę miała swoich stałych pacjentów itp. którym będę udzielała pomocy.

Gość psycholozka jest idiotką
idzcie spać :) haha

Gość agdads
Moja mama skonczyla polonistyke. Uczy w szkole i myslisz ze jest glupia?

Gość jania wzór do naśladowania
Teatr jest dla upadłej kobiety:O:O:O w teatrze powini wystepwać tylko mężczyźni:O :O jak to była za dawnych czasów.

Gość jania jak zwykle powala mnie
na kolana.

Gość dwa kierunki studiów to bardzo
cięzko pogodzic, tym bardziej ze aktorstwo i dziennikarstwo to dwie odrebne dziedziny.

Gość do Trampkarka
CarrieBradshaw. studiuje filologie polską.

Gość dadggqfasdse
Ja studiuje jeden i jest mi dobrze.

Gość do domorosłych naukoznawców
aktorstwo nigdzie na świecie nie jest kierunkiem humanistycznym. Takie studia prowadzą uczelnie lub wydziały artystyczne - to zupełnie insza inszość i z tym, co nazywamy naukami humanistycznymi nie ma nic wspólnego.

Gość aktorstwo może jest kierunkiem
artystycznym ale humanistycznym również. Przecież aktorstwo to między innymi polonistyka a już o dziennikarstwie nie wspomne-każdy debil skończy dziennikarstwo.