Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelebumcykcyk

mam grube uda

Polecane posty

co ubierac zeby je tuszować. Mam plaski brzuch, pupa ujdzie, piersi C. Nosze rozmiar góra 38 dól 40

up

A co to za rozmiar C? Rozmiar składa się z cyferki (obwodu pod biustem) i literki (różnicy między obwodem w piersiach a obwodem pod biustem) Pewnie 75C? Górę nosisz 38? Więc prawdopodobnie 75C to nie jest Twój rozmiar. Obwód leży poziomo, czy podjeżdża do góry? Jeżeli podjeżdża, to zmień rozmiar, bo tak duży obwód nie zapewnia podtrzymania Twojemu biustowi i Twoje piersi się po prostu niszczą w takim staniku. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Najlepiej policz sobie w kalkulatorze. A co do ud, ja tez mam dosyć duże, ale się nie przejmuję i nosze co chcę :)

Gość Un4rm3D
Sprzedaj nadmiar do masarni

Gość niemalutka
a czy 52 cm w obwodzie uda przy 165 cm wzrostu to dużo? Bo ja tyle mam i nie lubie siebie w spódniczkach

Ja w najgrubszym miejscu uda mam 51cm, wzrost 159cm i w spódniczkach, sukienkach, krótkich spodenkach czuję się świetnie :)

Gość jjjjdu
ja moze nie mam grubych ale z racji uuprawiania koszykowki mam masywne uda bardzo umiesnoione ale nie ma z tym problemu nie zakladam mega obcislych rurek spodniczek itp

Gość jjjjdu
spodniczki olowkowe itp ale nie mam z tym problemu