Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

KOBIETA MA ZAWSZE PRZECHLAPANE!!!

Polecane posty

Gość Sanetta

Za dwa tygodnie wybieram się na kilka dni w podróż do Torunia, zupełnie sama, znajomi nie mają czasu. Pozwiedzać budynki, zabytki, ponapawać się ciszą i spokoją. Ale zaraz ze strony rodziny upominania, że : oooj, ryzykujesz, ryzykujesz, bo "jak młoda kobieta sama w podróży, to zawsze ją okraść mogą i zgwałcić, to nie jest normalne, żeby taka młoda istota sama podróżowała" noż KURVVA! Kobieta jak stoi przy bramie w pozie oczekiwania ( nic to, że czeka na koleżankę, z którą się umówiły na prywatkę) to juz odrazu musi być postrzegana jako ta "rozpustna, szukająca przygód". Jak mnie to zajebiście drażni! FAceci mogą wszystko, wszędzie i o każdej porze, a kobieta zawsze ma ograniczenia. Jak facet się puszcza z kobietą, to będzie na kobietę, że daje ciała, ale na faceta nic! Tylko taki skurbiel zakłamany będzie się jeszcze oburzał, że co to za kobieta lekkich obyczajów, ja z taka dzieci mieć nie będę. Tak! Zadają się z nieczystymi, a do płodzenia dzieci szukają dziewic! Super normalnie.. Ja się pytam, gdzie tu jest sprawiedliwość???

Gość aniol bez skrzydel
Bycie kobietą jest gorsze od bycia rolnikiem - mamy tyle roboty z plewieniem i pryskaniem upraw: trzeba depilować nogi woskiem, golić pachy, skubać brwi, ścierać pumeksem stopy, złuszczać i nawilżać naskórek, oczyszczać pory, farbować odrosty, malować rzęsy. W dodatku wszystkie te zabiegi są tak precyzyjne, że wystarczy kilka dni przerwy, aby całkiem się zapuścić :)

Gość Sanetta
tylko mnie nie wyzywajcie od feministek, bo to nie ma nic do rzeczy

Gość Sanetta
aaa to nie chodzi tylko o to, w koncu faceci tez musza jakos zadbac o siebie. Denerwuje mnie to, że nasza niezależność i prawo normalnego bytu są wciąż tłamszone

Gość apapappap
super torun jest, bylam z kolega :) gdzie spisz?

Gość Sanetta
Green Hostel

Gość Sanetta
_._

Gość apapappap
fajnie tam, ale na weekend za duzo nie ma tam co zwiedzac, ale torun sprzyja milosci