Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce pomoc mamie

Witam potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość chce pomoc mamie

Czy kos z Was spotkal siesie z czyms takim jak "palacy bol w kosciach" zaczynajacy sie od kregoslupa a konczacy sie na piszczelach? Mama chodzi do lekarzy od roku i nikt nie moze stwierdzic co to jest na zewnatrz zero objaw czasami delikatnie nogi puchna ale nic poza tym co to moze byc moze spotkaliscie sie z czyms podobnym???

Gość Kręgosłup był badany?
Znam kobietę,która z bólu nie mogła stać na nogach,jeździła na wózku,potem okazało się ,że było to związane z nerwami(w znaczeniu nerwica).po lekach chodzi bez problemów.

Gość chce pomoc mamie
Badan bylow iwiele wszystko ok nawet bolerioze podejrzewali ale nic wszystko wporzadku a mama ledwo chodzi spac nie moze chodzic nie mozesiedziec tez nie serce mi sie kraja jak siedzi i placze a ja jestem bezsilny a tam objawy byly podobne? Bo mama wiele w zyciu przeszla i moze byc ze ma nerwice

Z tego,co wiem z rozmowy z nią(mało się znamy-z widzenia)było podobnie,początkowo myślałam,że to jakiś paraliż.Kiedy spotkałam ją śmigającą po sklepie ,nie wytrzymałam i zapytałam.Okazało się ,że był tylko ból,bez innych objawów,ale tak silny,że nie była w stanie stać samodzielnie.Teraz nie odczuwa żadnego bólu,jest bardzo promienna,nie ta kobieta.

Ból był właśnie w tych okolicach,a opuchlizna może być spowodowana małą ilością ruchu,tak myślę.

Gość chce pomoc mamie
hmy ruchu troche ma bo nie pozwalamy z siostra aby sie zasiedziala bo wiemy ze moze byc nie dobrzeale dzieki bardzo za info bedziemy szukac w tym temacie

Zdrowia dla mamy!