Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dario Fo z Mokotowa

w ciągu 2 miesięcy z tłustego brzuchatego jegomoscia zmieniłem w się w

Polecane posty

Gość Dario Fo z Mokotowa

szzupłego lovelasa bez grama tluszczu. A jem jak zwykle, dość duzo. A to wszystko dzieki temu,ze; gram codziennie w tenisa i biegam, a rano wieczorem robię 2 serie po 100 brzuszków. Jakies pytania?

Gość Dario Fo z Mokotowa
oczywiście jeszcze do tego 2 razy dziennie robię sobie lewatywę - polecam :classic_cool:

Gość Dario Fo z Mokotowa
dziękuję no ale coś za cos: miesiac temu dostalem zapalenia mięsnia brzucha,ale juz ok, rozgrzałem go maściami i kolejnymi ćwiczeniami.

Gość Dario Fo z Mokotowa
ten wpis z lewatywą to podszyw. to tobie frajerze stary robił w dzieciństwie lewatywe, zanim cię puknął pod ogon.

Gość Dario Fo z Mokotowa
kocham siebie z tym płaskim brzuchem do tego stopnia, ze nie z niosę u swego boku żadnej kobiety:)

Gość ile schudłes?

Gość Dario Fo z Mokotowa
ważę więcej kilka kg o dziwo, choć szczupły jestem ale pasek skrocilem o 3 dziurki wlazlem w koszulkę z I roku studiów.

ja jestem w sam raz, ostatnio robie brzuszki, ale ogolnie na brzuchu tluszcz mi sie nie odklada - raczej na biodrach i udach ;)

miesnie waza wiecej niz tluszcz drogi kolego :) super - z pewnoscia teraz lepiej czujesz sie w swoim ciele :)

Gość Lilly Evangeline+
ważysz więcej ponieważ mięśnie są cięższe od tłuszczu:)

Gość Lilly Evangeline+
hehe kitty... ;)

No to gratuluję, teraz tylko tego nie zepsuj, pilnować się trzeba póki na dobre człowiek nie przyzwyczai się do zmienionych nawyków :)

Gość Dario Fo z Mokotowa
wiem, teraz bede musial do konca zycia cwiczyc i pilnowac sie! niestety a co do miesni to chyba tak rzeczywscie jest, dlatego waga poszla w gore. mam 37 lat,więc czas najwyzszy zadbac o siebie, tym bardziej ze jestem srednio przystojnym szatynem, na szczescie z wlosami na głowie.

Gość Lilly Evangeline+
spokojnie, facet w tym wieku jest bardzo atrakcyjny, niektóre kobiety też :classic_cool: ale to prawda, że jak przestaje się ćwiczyć to spowalnia metabolizm i szybciej się tyje oraz flaczeją mięśnie:P