Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnomik

laska chce mnie zmieniac

Polecane posty

Gość gnomik

Czy to jest normalne? Moja dziewczyna chce ze mnie zrobic nie wiem co. Chce mi kupowac ubrania, mowi ze mam uzywac dezodorantu, jakichs innych rzeczy. Mowi mi jak sie wyrazac, jak sie zachowywac, jaki mam byc, prowadzi mnie w rozne miejsca. Czy to jest dobre? Czy to normalne? czy wy etz tak macie?

Gość Laurka komorka
moze robi to wlasnie dla ciebie

Gość gnomik
traktuje mnie troche jak wiesniaka glupola

Gość Laurka komorka
chce zebys wyszedl na ludzi, moze powinienes jej posluchac w niektorych kwestiach. Te zmiany moga wyjsc ci na dobre

widzi Cię z boku, może warto się jej posłuchać i w twoim mniemaniu nie to że laska chce Cię zmienić ale udoskonalić :P

możesz się czuć jak głupek bo wiele mężczyzn ma problem z przyjmowaniem krytyki a brońcie zwrócić uwagę w towarzystwie :O

najbardziej mnie zdumialo, ze nie uzywasz dezodorantu :D to akurat jest rada, do ktorej na pewno warto sie zastosowac :D

Gość gnomik
Tak, chcialaby zebym 1)zadbal o oddech 2)uzywal dezodorantu 3)obcial sobie taka kulke na nosie co mam od urodzenia 4)nie mowil po "wsiunsku" (czasem mi sie zdarza) 5)interesowal sie czyms 6)jezdzil zagranice 7)flirtowal z nia 8)proponowal jakies rozrywki Czy to nie jest przesada? Czy o ktoras z tych zreczy naprawde powinna mnie prosic?

Gość NianiaNiunia
Wstydzi sie ciebie, wiec chce cie zmienic. Albo sie temu poddasz i sie ulepszysz, ale to nie bedziesz ty, albo ja zostaw, zeby znalazla sobie innego, ktorego bedzie idealizowala, zeby moc sie potem pochwalic i miec przewage w zwiazku. Mialam faceta, ktory w wieku 18 lat nie golil sie, mial takie dlugie wloski gdzieniegdzie na twarzy, wygladalo to okropnie. Staralam mu sie delikatnie powiedziec, zeby zaczal sie golic, ze juz czas, ale stwierdzil "Ja nie chce miec ostrego zarostu w przyszlosci" i dalej sie nie golil. Rowniez nosil za dlugie spodnie i nogawki podwijal, ale one mu sie odwijaly i nieladnie to wygladalo. Mial smieszna grzywke, ktorej nie chcial sciac. Nie dal sie zmienic, a ja sie wstydzilam, wiec go rzucilam. Czulam, ze stac mnie na lepszego faceta.

normalne ..chce żebyś jakoś wyglądał i pachniał ..zaczeła dbać o Ciebie bo widocznie ..byłes na bakier z higieną osobistą! Pozatym moze faktycznie nie umiesz sie zachować i mówisz jak "wieśniak "nie urażająć ludzi ze wsi bo niektórzy sa kulturalni i zadbani ! dobrze dobrze wyprowadzi Cie na ludzi .. !

normalne ..chce żebyś jakoś wyglądał i pachniał ..zaczeła dbać o Ciebie bo widocznie ..byłes na bakier z higieną osobistą! Pozatym moze faktycznie nie umiesz sie zachować i mówisz jak "wieśniak "nie urażająć ludzi ze wsi bo niektórzy sa kulturalni i zadbani ! dobrze dobrze wyprowadzi Cie na ludzi .. !

Gość no nieladnie z jego strony
zwracanie uwagi w towarzystwie jest wyjatkowo niekulturalne, chyba ze ktos popelnil ewidentna gafe, w przeciwnym wypadku swiadczy tylko o nielojalnosci wobec partnera, bo takie sprawy zalatwia sie w cztery oczy

Gość no nieladnie z jego strony
i w tym temacie wychodzi pustactwo kobiet, zenada

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szczerze.. to sam z siebie o przynajmniej pierwsze z tych rzeczy powinieneś dbać.. Wycieczki rozrywki zainteresowania.. to Twój biznes, ale takie rzeczy jak higiena:O Ja bym się pod ziemie zapadła :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A wiesz co to antyperspirant? Chyba, że masz na myśli droższe perfumy ... Ale jeśli chodzi o antyperspirant to naprawde musi Cie kochać i miec twardy charakter. Szacunek...

Gość bleh_ble
Ty powinienes byc wdzieczy za taka dziewczyne, bo to dla ciebie skarb. Ja i tak jej sie dziwie ze jeszcze z toba jest :p

Gość gnomik
nie, ona przy ludziach tego nie mowila tylko do mnie nie wiem czy to swiadczy o tym, ze jej wlasnie an mnie zalezy i chce zebym byl coraz fajneijszy czy raczej ma mnie w dupie i chce zrobic ze mnie zupelnie kogos innego czy powinienem z nia zerwac? fakt jest faktem ze pochodze z malego miasteczka, nigdy nie dbalem specjalnie o swoj wyglad, nie mialem okazji nigdzie byc ani nic ciekawego robic wiec pewnie czesc z tego jest prawda no ale czuje sie troche glupio, jest mi przykro,,

jesteś przygłupem gnomik, wszystkie te rzeczy wyjdą ci na dobre! też sie dziwie ze jest z kims takim.. wiadomo ze kobieta wybiera faceta, widzi w nim potencjał i traktuje jak gline z ktorej lepi swoje faceta :)

Gość odpowiedź na bzdury
Gnomik: Tak, chcialaby zebym 1)zadbal o oddech 2)uzywal dezodorantu 3)obcial sobie taka kulke na nosie co mam od urodzenia 4)nie mowil po "wsiunsku" (czasem mi sie zdarza) 5)interesowal sie czyms 6)jezdzil zagranice 7)flirtowal z nia 8)proponowal jakies rozrywki Czy to nie jest przesada? ----------------------- No też uważam, że to przesada zadawać się z takim gościem, jak Ty :-D

Gość takaprawfda
wez sie myj ;/ to chyba naturalne ze nie chce wachac smrodliwego potu, dostosuj sie do zasad higieny i zacznij miec jakies hobby, bo zadna cie nie zechce. i bedziesz się wyzalał na tematach dla prawików. jak nasze spore meskie grono, haha cos mi sie wydaje ze z ciebie taka ci*eczka nie facet, doskonale się tu zaaklimatyzujesz

Gość gnomik
no tak, ale czytalem ze jak sie kogos kocha to sie go akceptuje i nie chce zmieniac