Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona80

co to ma znaczyc -_-

Polecane posty

Gość iwona80
nie no masz racje, i to tlumaczenie "nie jestes moja...", no to czlowieku jak chcesz zebym byla twoja to przekonaj mnie do tego, a nie bawisz sie ze mna w jakies przekomarzanki

no niezly Typ. W sumie zaproponował bycie ze sobą a pokazał się z okropnej strony! Zachęcać to on nie umie napewno ;D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiście, że tak. Przecież autorka napisała, że mieszka w pobliżu, więc nie wymagała,żeby odprowadzał ją przez pół miasta.Co z tymi facetami sie dzieje..:O

Gość nie gadajcie o
kulturze bo kultura każe odprowadzać kobietę tylko po randce. Zajrzyjscie do podręcznika saviore vivre.

Gość lololololol
raczej a nie inaczej, albo komentowanie jakichś panienek, jak mu to wypomnialam to bylo "jeszcze nie jestesmy razem to moge tak robic" no jaja jakies, troche sie wkurzylam, bo wydawal sie spoko, tzn w sumie go lubie, ale moim zdaniem to chyba jakis brak obycia z kobietami :|

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale facet jakby odwiedził kumpele, lato 40 stopni, chciałoby mu sie pić, a ona by powiedziała ze 'usługiwać' to mu będzie jak będzie jej facetem to co? Ale by wam kopara opadła i zaraz teksty typu 'zero kultury'...

Gość pizarra
Ten podrecznik byl napisany 100 lat temu, kiedy to nie bylo czegos takiego jak imprezy :P Zreszta u mnie zawsze znalazl sie jakis kolega co odprowadzal mnie noca nawet 1,5 km by potem dralowac z powrotem do domu drugie tyle. I to ja sie wtedy o niego balam. Ten twoj gosc to jakies nieporozumienie. PS. czy wspominal co o tym? Bo wiesz, czasami faceci maja wolny zaplon - po czasie sie kapia ze zrobili cos nieteges.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ładne rzeczy jak dla Ciebie kultura to TYLKO to co napisał Ci KTOŚ w ksiązeczce heh;)

kawałek chłopakowi nie zaszkodziłby...jesli chodziloby o 5km czy cos to rozumiem za daleko i w sumei nie ze mna przyszlas, ale o kawałek? ludzie...to juz swiadczy o odpowiedzialnosci faceta

Gość iwona80
na drugi dzien kiedy napisal smsa potem zaczelismy troche gadac i powiedzialam mu ze mogl mnie wczoraj odprowadzic,a on tylko "no moglem"

ciekawe w jakim sensie bylo to ,,no moglem'' w sensie no moglem ale nie chciales, czy no moglem i szkoda ze tak nei zrobilem bo teraz zaluje...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szczerze... to już chamstwo..

Gość iwona80
powiem wam tyle przeszla mi ochota po wczorajszym

Gość pizarra
Czyli olewnik olewczy :P Chyba gosc jest ciebie zbyt pewny, bo traktuje cie jak stara żonę.

Gość iwona80
no i mu sie wyrwalam z zasiegu

Gość iwona80
dobranoc :)

Gość powinien odprowadzic
tego wymaga kultura, dobre wychowanie, poniewaz kobieta jest slabsza fizycznie i mezczyzna powinien ja chronic