Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfdff

czyżbym znów była w ciąży?

Polecane posty

Gość ddfdff

Witam Kiedyś już pisałam na tym orum a mianowicie okres spóźniał mi się bardzo długo *na pewno ponad miesiąc) wtedy nie zabezpieczałam się bo chciałam być w ciąży i okazało się,że w niej byłam...Pod koniec kwietnia poroniłam i od tamtego czasu kochałam się z moim partnerem 4 razy w tym 3 z prezerwatywą a raz bez.Ten raz bez był praktycznie przed samym okiresem który powinnam dostać jak mi się wtedy wydawało już na dniach czyli nie były to dni płodne ale okresu dalej nie mam a powinnam dostać ok 7 lipca...nie wiem czy to mozliwe zebym byla w ciazy>? tak szybko po poronieniu itp>? Wtedy tez w to nie wierzylam i zwlekałam z kupieniem testu i nie kupilam go po prostu poszlam do lekarza i okazalo sie ze 5 tc a teraz nie chcem od razu leciec i pan ikowac,w koncu po poroniueniu pierwsyz miesiac okres spoznil jakis tydzien o ile dobrze poamietam...

Gość ddfdff
dodam,że nie mam żadnych objawów ale i wtedy gdy byłam w ciąży zadnych nie miałam..wiec w sumie nie wiem nic na ten temat oprócz tego,że okres mi sie spoznia