Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Czy laski faktycznie są takie słabe fizycznie

Polecane posty

Gość wardabydzia

Otóż mam 26 lat, jestem kolesiem bardzo słabym, bardzo niskim (169 cm) i bardzo nieprzystojnym!! Jeszcze nigdy z żadnym gościem na rękę nie wygrałem, chodziłem na siłownię ale nic mi ona nie dawała, po prostu mam fatalną budowę mięśni i muszę się z tym pogodzić i to zaakceptować. Zawsze wydawało mi się, że większość dziewczyn jest ode mnie silniejsza. Szczególnie te szczupłe i wysokie co mają duże stopy siłą rzeczy MUSZĄ być silne i zapewne taka by mnie na rękę położyła jednym ruchem. Ale dzisiaj spotkała mnie niecodzienna sytuacja... Idąc sobie ulicą podeszła do mnie laska średniego wzrostu (niższa ode mnie ale naprawdę niedużo), nie była wcale jakaś bardzo wątła, powiedziałbym że normalna. I prosi mnie bym jej odkręcił herbatę NESTEA, bo sama nie może dać rady. Chwyciłem za zakrętkę i bez najmniejszego trudu odkręciłem. Sam nie wiem dlaczego sama nie mogła sobie poradzić z TAK PROSTĄ RZECZĄ? Zakrętka nie była tłusta, więc z pewnością nie była to przyczyna jej tłustych rąk... A może chciała sprawdzić czy taki kurdupel jak ja dam sobie radę i odkręcę? Jeśli nawet, to musiało jej się łyso zrobić, bo liczyła że będę miał z tym problemy... A moje pytanie brzmi: Czy laski faktycznie są AŻ TAK słabe czy po prostu robią sobie jaja jak widzą brzydkiego niskiego żałosnego kolesia... jak myślicie ?

Gość cotokjest
myślę że nie robiła sobie jaj..

Gość wardabydzia
Może po prostu jakiś zanik mięśni miała, jest to możliwe ?

Gość {O}
podrywała cię :p

Gość wardabydzia
Mnie ŻADNA laska nigdy w życiu nie podrywała i nie ma prawa podrywać!! Jestem fizyczne dno więc to odpada, mnie zastanawia tylko jak to możliwe, żeby z tak prostą rzeczą jak odkręcenie głupiej nakrętki od NESTEA sprawiało normalnej lasce problem? Przecież większość lasek jest ode mnie silniejsza i na siłowni bez problemu wyciska na klatkę 60-70 kg !!

Ha ha, to nic dziwnego. Ja często latam do silniejszych osób, żeby odkręcili mi butelkę, słoik. Ja po prostu nie mam tyle sily i ręka zaraz boli :-P

Gość wardabydzia
Ale ta laska nie była wcale niska. Miała może ze 166 cm wzrostu więc nie powinna być też słaba. Poza tym znam laskę co ma 170 cm wzrostu, rozmiar buta około 40 i idzie do policji pracować!! Jestem pewien na 100 % że jest ode mnie silniejsza i na klatkę z pewnością wyciśnie 70 kg!! Myślę, że takich lasek jest więcej i co druga jest ode mnie silniejsza. A ja jestem naprawdę bardzo słabym kurduplem, więc bardzo mnie zdziwiło że ta nakrętka zeszła mi bez problemu :( Może to faktycznie był jakiś żart, albo chciała sprawdzić czy faktycznie jestem takie zero fizyczne na jakiego wyglądam... :(

Gość autorze autorze
może miała mokrą dloń i tyle ;D

Gość wardabydzia
oooo może miała. W końcu niosła zimną NESTEA :) No to jest jakieś wytłumaczenie bo już zacząłem się tym przejmować :( Ale spoko, mokra dłoń to prawdopodobne :)

Gość fdfd
musiałeś wpaść jej w oko:) w sumie fajny sposób na podryw:D hehe

Gość wardabydzia
fdfd nie wkurwiaj mnie, zrozumcie do cholery że żadna na mnie nigdy nie leci i nie poleci, jestem kurdupel!!!!

Weź wyluzuj! :classic_cool: odkręciłeś butelkę więc nie jest z Tobą tak źle - ja np żadko kiedy odkręcę :-P z resztą co z tego że była wysoka i bla bla? Dziewczyny z natury są delikatne i słabsze od faceta a te co "wyciskają na klatę" ileś tam kg to istne babochłopy:O

heh i co ja mam 165 cm wzrostu chuda też nie jestem a jednak jestem słaba :D ale na ogół nie mam problemu z odkręceniem butelki,ale jednak czasem sie zdarza ;) A Ty jesteś po prostu zakompleksiony.

Gość najdziwniejszy
trzeba bylo ja spytac na pewno zauwazylaby w tobie to co ty sam widzisz :D

Gość njknkj
nie, nie sa, to sa ich gierki. U mnie w pracy laska, ktora wyciska na silowni prosi prawie codziennie o odracenie soczku, oczywiscie tylko facetow:D

Gość wardabydzia
Ktoś prosił o fotkę do oceny? Proszę bardzo!! Chyba teraz nie macie wątpliwości co do mojego żałosnego ciała i mięśni: http://img175.imageshack.us/img175/5982/kurdupel6.jpg A jak laska widząc moją budowę prosi mnie o cokolwiek wymagające siły, to chyba najzwyczajniej w świecie jednak robi sobie jaja :(

Pogieuo Cię? Całkiem przyzwoity ziomal jesteś! Ja już myślałam, że jakieś chuchro ujrzę. Masz super budowę. Siedzisz, więc ciężko ocenić "kurduplowatość", ale bary,łydy i wsio masz super :-) przestań biadolić leć wyrywać lachony 🖐️:-)

Gość najdziwniejszy
no pocwiczyc to bys mogl :D ale chudy nie jestes przeciez

Gość oemefgid
ja pierdzieleeeeeeeee koles Ty masz problem... jestes jak jakas niepewna siebie zakomleksiona nastolatka, kuwa. jak tak mozna? ktos ci nagadal jakichs bzdur? nie wiem, rodzice, rodzenstwo, poyebani kumple na podworku? masz normalna budowe! calkiem w deche. a ze niski? kurde, mi sie zazwyczaj tylko niscy podobaja, patrze na gebe nie na wzrost, i tak wychodzi pozniej. wez wyzbadz sie tych kompleksow i zacznij zyc!!!!

Gość Toskaaa
Nawet cos w gadkach fajnego masz! :D

Gość wardabydzia
To was pojebało. Jakaś masowa ślepota? Popatrzcie na moją gębę!! A poćwiczyć bym mógł i nawet ćwiczę, tyle że nic mi to nie daje!! Tłuszcz nie chce się zamieniać w mięśnie i już. A wzrost mam żenujący bo 169 cm więc jak laska na ulicy prosi bym jej odkręcił korek od herbatki to albo robi sobie jaja albo faktycznie ma jakiś zanik mięśni. Ja rozumiem, jakby mnie sąsiadka poprosiła bym otworzył jej studzienkę kanalizacyjną i przepchnął kanalizację bo w kiblu jej wybiło, to co innego. Albo jakby poproszono mnie o zakręcenie zasuwy i wymianę zaworu. Akurat TEGO laski mają prawo nie umieć i się tego brzydzić więc proszą kolesia. Ale żeby NESTEA odkręcić, no sorry :(

Gość fdgreytre545
Tak się podnieciłeś, że zagadała do ciebie dziewczyna, że pod wpływem adrenaliny miałeś chwilowo więcej siły :D

już wiem, dlaczego nie masz swojej kobiety:o Nie dlatego, że jesteś szpetny, bo nie jesteś, ale dlatego, że kobiet nie znasz:o Jesteś dodatkowo burakiem:o Wg ciebie, ona nie miała prawa nie móc odkręcić butelki :o Otóż, miała prawo. Ważna jest nie tyle siła, ile delikatna skóra dłoni:o To nie chodzi o to, że nie masz siły, ale o to, że skóra dłoni boli przy otwieraniu butelki:o

Gość wardabydzia
Bo do mnie dziewczyny nie zagadują i tak ma być!! Z brakiem sexu sobie radzę bez problemu, raz tylko w agencji byłem w celu rozprawiczenia się ale uuuu kiedy to było :)

Możliwe,, ja czasem też nie jestem w stanie odkrecić jakiejś butelki, ale to ewenement, bo często proszę o to koleżankę i to robi. Jeśli to coś wnosi w temat, to ma 170 cm i ważę 52 kg.

Gość wardabydzia
Najsilniejsze i najbardziej sexualne dziewczyny to takie co są szczupłe, wysokie, mają duże stopy i świetnie jeżdżą samochodami!! To akurat każdy wie, taka laska z pewnością jest ode mnie silniejsza!

Gość samanta21
Nie wiem o co chodzi? Przecież brzydki nie jesteś,normalny facet. Spodobałeś jej się i tyle. To źle??? Powinieneś się cieszyc a nie doszukiwac nie wiadomo czego.