Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Czy laski faktycznie są takie słabe fizycznie

Polecane posty

Gość kurdu_wardowy
I to był powód Oblubienico, aby umieszczać mój temat w swojej stopce? :( BARDZO nieładne to z Twojej strony, mam nadzieję że skasujesz ten opis i wrzucisz jakiś inny temat! A i wyjaśnij mi proszę: co wg ciebie oznacza "budyniowy penis"? Bo to że mam małego, cienkiego to wiem, ale że budyniowy to się pierwszy raz z takim określeniem spotkałem :( A napewno to nie oznacza nic fajnego

Gość kurdu_wardowy
I piszesz, że mam normalnego penisa. Ale sama powiedz, chcialabys go lizac swoim językiem i żebym włożył go do twojej buzi?

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaahkgk
no napisała ci przeciez że to nic nie znaczy masz normalnego penisa .. jeju ale ty masz niska samoocene czego nie widzisz tych pozytywnych komentow a jest ich mnostwo tylko skupiasz sie na negatywach ????

kurdu_wardowy--heh ja go nie widziałam tylko cos pisałes że mierzy okolo 16 cm a to normalny rozmiar :)

Ostatni post kurdu_wardowego to podszyw!! Mam już od wczoraj zarezerwowanego nicka, ale nadal potrafię się pomylić. Od teraz będę posługiwał się TYLKO nickiem "kurdu_bydzia", a jeśli nawet się pomylę to od razu to poprawię :) A normalny 16 cm to jest wśród panów po 50-tce. Teraz co drugi młody facet po 20-tce (i przed 20-tką) ma rozmiar około 20 cm!! I to za parę lat będzie norma!

Gość ja lubie takich
:) nie jestes zły tak jak uważasz. to tylko twoja niska samoocena zupelnie niesluszna ;P

Mi tam wystarczą opinie z poniedziałkowego tematu. Jestem niemęski, fatalny mam styl, fatalnie się prezentuję - żadne inne hipokryzje nie są w stanie mnie przekonać, zrozumiano? :)

Aha i bez dłuuugich i żmudnych ćwiczeń na siłowni NIE MAM ŻADNYCH szans na sex z kobietą za darmo (jedynie w agencji), to też jest dla mnie jasna sprawa i oczywiście jestem w stanie się z tym pogodzić. Więc nie rozumiem tej hipokryzji już w ogóle... :(

Gość ja lubie takich
Dziwnie o sobie myślisz. Z takim podejściem to nikogo sobie nie znajdziesz.Jeśli facet jest pogodny,miły i w ogóle to dlaczego mialabym sie z nim nie zwiazac? Nie raz mialam facetów " odbiegających od idealu'' choć sama wg mezczyzn jestem b.ładna ;) nie każdy zwraca uwage na wyglad no chyba ze juz totalne monstrum ale rzadko kiedy sie taki zdarza i jeszcze jedno - jesli bedziesz kierował sie opiniami innych a nie wlasnym rozumem to uwierz stracisz cale zycie na ględzenie

A ja nie lubię ładnych lasek!! W życiu bym się z taką nie związał, bo takie z reguły są dla takich kolesi jak ja bardzo wredne i się z nich wyśmiewają. Ja szukając potencjalnej kandydatki na partnerkę sugeruję się charakterem, na wygląd nie patrzę! Ale jak jest obiektywnie ładna i może podobać się ogólnie facetom, to od razu nie chcę mieć z taką nic do czynienia. A najgorsza dla mnie to taka, która jest równego wzrostu ze mną albo wyższa i ma większe stopy :( Taka w łóżku by mnie chyba wykończyła, a po drugie jak koleś jest nieciekawy z wyglądu i co najgorsza niski i prowadza się z ładną laską, to jest to już żałosne a nawet powiedziałbym żałosne :(

dobra ja z tad spadam bo widzę że to prowo :o a jesli nie to naprawde musisz byc malo wartosiowym człowiek jezeli tak się nisko cenisz .. zobacz masz rence i nogi nie brzytka twarz co maja twoim zdaniem powiedzieć ci chorzy ludzi bez nóg albo bez rąk wiesz ilu by się z toba zamieniło jak chcesz wegetowac a nie zyć to proszę bardzo !!!

Oj, już przepraszam, przepraszam, trochę mnie wkurzyłeś :( Zaraz skasuję ten temat. A budyniowy to taki nijaki, rozmamłany:) Mało sztywny:D Nie masz takiego penisa:)

To spadaj Kasiaaaaq czy jak Ci tam, nikt Cię tu na siłę nie trzyma!! A co do facetów, to niedawno dowiedziałem się że nawet jak facet jeździ na wózku a jest przystojny i nie kurdupel to ma większe szanse na laskę niż kurdupel z zakolami i z taką klatką i mięśniami jak ja!! Więc teraz chyba nie ma żadnych wątpliwości :P

Oblubienica, bo to zdjęcie które wykonałem nie było w pełnym wzwodzie. Po prostu na zawołanie do aparatu nie był mi w stanie stanąć. Dlatego może taki budyń wyszedł. Aaaa a jak by mi się niedajboże oddała wyższa ode mnie laska z dużymi stopami to też pewnie z nerwów by mi nie stanął więc do niczego by nie doszło :D

No sztama, ale ja nadal widzę w Twoim opisie budyniowego penisa :( Aha i słuchaj, ty Oblubienica jesteś spoko!! Najgorsze to są te laski co piszą że wyglądam dobrze i są nieobiektywne. Ładna laska powinna patrzeć tylko na ładnych facetów a tych z gorszej półki (takich jak ja) unikać i pisać że sporo im brakuje (ale nie wyśmiewać!!)

Nikt nie jest obiektywny, bo obiektywizm w przyrodzie nie występuje. I może w końcu powiesz, jaka w twoim mniemaniu dziewczyna jest ładna, a jaka nie:o

A ja dzisiaj w studzienkach piętrowych grzebałem, robiłem przegląd. Znajomemu strasznie w klatce schodowej capi, więc musiałem się upewnić czy nigdzie kanał piętrowy nie wybija :)

Gość leje z kurdupli
:D

Gość Antyrajstopowicz
wardabydzia mógłbyś jeszcze raz zamieścić zdjęcie swojego pitolka,bo wywala mi jakiś error ???