Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Czy laski faktycznie są takie słabe fizycznie

Polecane posty

Gość wardabydzia
to o ruchaniu własnej matki to podszyw!! A umieściłem zdjęcie swojego penisa od góry, chciałem wam po prostu pokazać dlaczego NIE MOGĘ mieć wysokiej dziewczyny z dużymi stopami!! Przecież to logiczne że otwór w pochwie będzie miała większy od obwodu mojego penisa!! I co z tego że między nami byłaby miłość, skoro sex by był dla nas nieprzyjemny!! Nie byłoby żadnego tarcia, a ja w dodatku odczuwałbym ból :(

o nie,nie,nie wierze,POKAZAŁ :D:D:D nie wiem czy to czy to kutas czy nie kutas,Twój czy nie Twój,nie interesuje mnie to zresztą,ale wyszło na jaw,że jesteś nieźle pojebany :D:D bardziej niż przypuszczałam...a serio to jeśli to prowokacja i robisz komuś chamstwo,umieszczając zdjęcie twarzy,to możesz mieć niezłe problemy...bo ciężko mi uwierzyć,że pokazałby fiuta ktoś,kto pokazał swoje zdjęcie twarzy..nie wstyd Ci?? przecież każdy Twój znajomy może Cie tu znaleźć..

Gość michelleeeeeeee
Idź do lekarza:o To żenujące, co piszesz. "Nie patrzę na wygląd, nie patrzę na wygląd kurwa ale z wysoką laską nie mógłbym mieć seksu, choć może byłaby między nami miłość" :D *posikała się ze śmiechu*

Gość didudidudidud
To zamiast pisac te famazony idz szukaj niskiej laski,malo takich????Kuuurwa w czym problem?Tylko nie wiem jaka normalna laska chcialaby takiego zakompleksionego psychola.

Gość didudidudidud
No wlasnie za normalny to ty nie jestes pokazujac zdjecie swojej twarzy i fiuta?!Naprawde nie jest ci glupio?

Gość wardabydzia
Chciałem udowodnić że na sex z wysoką nie mam szans!! Same widzicie jaki on cienki, więc już niech wam będzie!! Twarz mam żałosną, fiuta też! Co mi tam.. i tak nie mam nic do stracenia!!

Gość wardabydzia
Akurat większość moich znajomych wie jak wygląda mój pitol! Nie raz zakładaliśmy się np w sędzie jak na stażu byłem: "Jeśli przez 5 min ulicą przejedzie jakaś pompówa to ja pokażę swojego pitola" i co? Żadnej pompówy nie było pzrez 4,5 minuty aż tu nagle przed samym upływem czasu wielka pompówa na światłach stanęła no i co? Musiałem pokazać!! Albo innym razem w klubie jesteśmy i zakładam się z kumplami: "Jeśli przez 15 minut DJ puści coś Modern Talking to ja pokażę pitola" i nagle co? "Brother Louie" się zaczyna i co? Musiałem znowu pokazać!!

Musiałam odejść, bo miałam pacjenta niezapowiedzianego:) Ale to, co zobaczyłam, przekroczyło moje najśmielsze i najbardziej koszmarne sny:o Kiedy pójdę do piekła za grzechy liczne, tym właśnie będą mnie tam katowali,nie smołą i siarką:) Dodaję temat do stopki:)

temat w stopce - dodany, teraz każdy może zobaczyć waniliowy budyń, który Matka Natura umieściła przez przypadek w kroczu TEGO pana:o

Gość Spotkałeś jedną kobietę
i już twierdzisz , że wszystkie kobiety są słabe :O

Gość wardabydzia1
No, w końcu poskutkowało!! Teraz nie macie w końcu wątpliwości że jestem z wyglądu do bani. Penisa mam budyniowo cienkiego więc żadnej przeciętnej laski nie zadowolę, ale cóż... takie jest życie

Gość wardabydzia1
A powiększenie penisa (odbudyniowanie), operacja plastyczna twarzy, pzreszczep włosów to już nie? :(

Gość wardabydzia1
Zresztą mało jaki facet ma penisa takiego jak budyń! A ja mam wszystko fizycznie najgorsze i za to nienawidzę Pana Boga GNOJA!! :(

masz szalone kompleksy, niska samoocene, sklonnosci masochistyczne ale przede wszystkim odwagę aby zrobić coming out na kafeterii!

Założyłem konto, bo widzę że ktoś mi ukradł już nie jeden nick :( Ale co zrobić, takie już los kurdupli z budyniowymi penisami :(

Gość przyjaciółka oblubienicy
Przede wszystkim to gówno na zdjęciu trudno nazwać facetem. To jakiś dzieciak, bez mięśni, z zapadniętą klatą i z żałosnym budyniowym penisem!! Żadnego sexu, broń cię panie boże! W ogóle nie powinien mieć również prawa jazdy, bo taki koleś za kółkiem wygląda jak debil!!

Gość kasiaaa....19 lat.......
wyglądasz normalnie, na 1 rzut oka nawet inteligentnie ale to co piszesz :O a raczej jak piszesz wyklucza to..... przecież to że nie masz kobiety to tylko i wyłącznie wina twojego charakteru a nie wyglądu , zrozum to .np. miałeś szansę poderwać jakąś dziewczynę sama do ciebie podeszła mogłeś jakoś fajnie do niej zagadać , spróbować się umówić a ty ? a ty cały czas rozmyślałeś czy jest silniejsza od ciebie :D a to ze niscy faceci są mniej inteligentni i są głupsi to już normalnie śmiech na sali np. taki Napoleon Bonaparte był niższy od ciebie a miał mnóstwo kochanek i jaki mądry do tego :) pozdro :)

Gość kasiaaa....19 lat.......
albo np. Wzrost rosyjskich przywódców: Dmitrij Miedwiediew 162 cm do 166 cm Wladimir Putin 167 -170 cm Włodzimierz Lenin 164 cm Józef Stalin 162-164 cm Nikita Chruszczow 160 166 cm Michaił Gorbaczow 175 cm Napoleon Bonaparte 157-170 cm Toulouse-Lautrec 150 cm Kant 152 cm Balzak 157 cm Wolter- 160 cm

Gość atakajednazla
buahahhahaa

Ciekawe, czy ten pan wciera teraz w swój narządoprzyrząd sok malinowy - jak na budyń przystało:D

Czas na małe wyjaśnienia: 1) po primo kiedyś wzrost 170 cm był wzrostem nawet dość wysokim. Teraz od kilku (kilkunastu lat) młodzi faceci muszą być wysocy aby w życiu się im wiodło, i koleś co ma 20 ponad lat i 170 cm albo niedajboże 169 cm jest postrzegany jako nieatrakcyjne żałosne i aseksualne GÓWNO!! 2) Kiedyś wzrost nie szedł w parze z inteligencją, teraz wśród młodych jak najbardziej idzie. Mali faceci (o ile w ogóle można ich nazwać facetami) są bardzo mało inteligentni, a tacy poniżej 170 cm to istna ciemnota. Kobiet jednak to się nie tyczy i zarówno wysoka jak i mała może być mądra 3) Poza niskim wzrostem mam żałosne włosy (z łysiną i zakolami), krzywą żałosną twarz, żałosną klatkę piersiową zapadniętą bez mięśni i parówkowe bicepsy :( 4) No i jak Oblubienica zauważyła, mam żałosnego penisa budyniowego. Aczkolwiek nie wiem co oznacza pojęcie "budyniowy penis" to i tak wiem, że jest on żałosny, bardzo chudy i co druga laska ma otwór w pochwie o wiele szerszy od średnicy mojego :( No teraz mam nadzieję nie macie żadnych wątpliwości co do mojego wyglądu. A charakteru się nie czepiajcie!! Bo kiedyś nie myślałem takimi kategoriami a laski też mnie nie chciały i wiedziałem że to przez wzrost i wygląd!!

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaahkgk
a ja ci naprawdę szczerze to mówię że jesteś normalny !!!!! masz normolną przyjemną twarz , normalne włosy .. i NORMALNĄ budowę ciała nie wyglądasz wcale na jakiegoś bezsilnego wręcz przeciwnie a to co piszesz o tej pochwie to widać że nie miałeś do czynienia z wieloma kobietami ... bo penis około 16 cm jest normalny spory i wiele facetów takich ma . np. ja mam 173 cm wzrostu a mój facet ma takiego i żAdnego luzu nie ma :D A co do komentow z 1 topiku to się nie przejmuj bo nawet jakby najpiekniejszy facet dal swoje fotki do oceny to zostałby zjechany , po prostu wiele osób pewnie pomyslalo że jestes jakis zapatrzony w siebie że dajesz tu swoje foty i chcieli ci dokopac ....

Gość kurdu_wardowy
ale Oblubienica wyraźnie napisała, że mam budyniowego żałosnego i chudego penisa. Zresztą to że mam 16 cm to nic nie daje, skoro jest on strasznie cienki i budyniowy :( Dlatego luz by był, to wiem na bank!! Fakt, może nie jestem jakoś specjalnie super szpetny, ale do atrakcyjnych i przystojnych z pewnością nie należę. A teraz młodzi faceci po 20-tce TYLKO są przystojni, dobrze zbudowani i we większości wysocy! tak czy inaczej nie mogę o sobie powiedzieć w żadnym wypadku "facet". Prędzej "koleś", "chłopak" albo "namiastka faceta", ale NIGDY nie "facet"

Napisałam tak, ponieważ mnie wkurzyłeś prostackim sposobem myślenia i chciałam ci dokopać. Gloryfikujesz piękne kobiety i sądzisz, że zasługują one i TYLKO one na wartościowych facetów, a że ty wartościowy, wg samego siebie, nie jesteś, to uznajesz, że zasługujesz jedynie na nic nieznaczącego paszteta. Masz normalnego penisa, daj już spokój:o