Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalujeZeWrocilam

Nie mam ochoty na seks z nim,po jego zdradzie ;/

Polecane posty

Gość ZalujeZeWrocilam

Mam problem. Otóż niecały miesiąc temu okazało się, że mój facet spotyka się od paru miesięcy z jakąś dziewczyna, rzekomo to były tylko spotkania, spacerki itp... Po tym jak się dowiedziałam o tym ,rozstaliśmy się na 3 tyg. Teraz wróciliśmy do siebie,postanowiliśmy spróbować, ale podczas tych 3 tyg od uprawiał seks z ta dziewczyna z która się spotykal... Ale problem w tym, ze ja teraz nie mam ochoty na zblizenie z nim, a co dopiero na seks oralny... Kiedys bardzo lubilam sprawiac mojemu facetowi przyjemnosc, a teraz brzydze sie go dotknac, gdy pomysle ze wkladal go jakiejs innej...jak wyobrazam sobie gdy on to robil z nia... echh... Niby nie bylismy razem, ale ja od razu nie uprawialam seksu z jakims facetem! To tak boli, ta myśl, że jakaś inna miała mojego mężczyznę... :(((

Gość chicaguapa
wcale ci sie nie dziwie

Gość moim skromnym zdaniem 84
nie powinnas tlumaczyc tego ze poszedl do lozka z inna w czasie tych tygodni kiedy nie byliscie razem. Z calym szacunkiem ale nie wyobrazam sobie zeby koles po rozstaniu zamiast starac sie o mnie i przezywac rozstanie od razu pobiegl wtykac penisa innej lasce. Masz tym samym odpowiedz na to ile znaczyl dla niego wasz zwaizek. Poza tym skoro byl z ta laska na tak dobrej stopie ze najpierw byly spotkania pozniej sex, skad mozesz wiedziec ze nadal nie kontynuuje znajomosci. Kochana, na Twoim miejscu zadbalabym o siebie, pozowlilabym sobie dojsc do rownowagi i poszukalabym kogos kto zasluguje na Ciebie. Ten pan zdecydowanie przegral swoja szanse.