Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł...wawa

zdradziłem żone...

Polecane posty

Gość bhyt
nie.do konca sie wypierac jak co.

Gość moje miłe drogi Panie
naprawdę chciałybyście wiedzieć że mąż was zdradził,wiadomo że to w pewnym sensie upokorzenie dla was uważam że nie powinien mówić o zdradzie to zrujnuje pewnie ten związek ,on i tak już ma karę w każdej minucie umiera ze strachu że się wyda jednak w taj sytuacji myślę ze im później tym lepiej

Gość paweł...wawa
zastanawiam się... chce powiedzieć teraz myslę jednak że to dobry pomysł... zona jest katoliczką i nie będzie chciała rozwodu a nie chce cały czas się bać

a ja sadze, ze jak bedzie zyl w ciaglym stresnie. nie daj co, wieczne uzeranie sie z nianka szantazystką.. to to sie na calej ich rodzinie odbije.

chociaz to zalezy tez od zony. jesli mnie by maz zdradzil jednorazowo, na zasadzie.. skok w bok i wiecej jej nie zobaczy (nie zadnej romans) to bym go zabila jakby mi powiedział :P chyba, ze okolicznosci bylyby takie, ze sie dowiaduje o tym od osob trzecich i generaline wszyscy wiedza tylko nie ja.. to bym sie wkurzyla, ze mi pierwszy nie powiedział :D

prześpij się chłopie z tematem i przemyśl to na spokojnie. Ciekaw jestem jak ta niania by to powiedziała zonie. "proszę pani, a pani mąż mnie wykorzystał"??? Ale jak ją zwalniacie to na odchodnym może się zemścić.

Gość moje miłe drogi Panie
nawet jeśli jest katoliczką nie ma pewności że nie będzie chciała rozwodu ,zdrady w katoliźmie też się nie dopuszcza niby czemu miała by wybaczyć , a autor zasługuje na to by się bić z myślami czy przypadkiem się nie wyda bo chyba nie liczy na wybaczenie,a prawdę mówią jestem pewny że znów to zrobi żona wyjedzie on znów nie wytrzyma i powtórzy to a potem znowu głupie tłumaczenie ...żałosne to co zrobił i kim jest

Gość xzalamanax
Mnie zdradzil chlopak , po czym nie chcial mi powiedziec od razu , to bardzo boli ale dasz rade musisz poprostu byc z nia szczery lepiej powiedziec niz oklamywac swoja zone i samego siebie ;) powodzenia :)

widac ze bardzo zalujesz wiec lepiej jej nie mow a gdy sie dowie to powiedz ze sie do Ciebie dobierala i ja zwolniles ze teraz sie msci jak to ktos na gorze napisal :) chyba ze nie umiesz klamac to juz gorzej..

Gość do tego pawla wawy
Nie martw się, że ją zdradziłeś penisem w cudzej pochwie. Ona też pewnie miała jakiegoś obcego penisa w swojej pochwie. Wiesz jak się zmieniają Polki zagranicą! I niech cię ta niepewność ZABIJE!!!!!!!!

Gość kampinoski
Idiota. Zwolnij opiekunkę, niech już nigdy do was nie przyjdzie. Zapłać więcej, np tygodniówkę do przodu za to że nagle ją zwalniasz. Ona nie ma prawa wejść więcej do twojego domu. Mozesz powiedzieć "mam za dużo hormonów i jestem debilem, przepraszam że cię zaciągnąłęm do łóżka, to nieuczciwe, nie możesz więcej u nas pracowac" czy cos w tym stylu. BYłoby największą żenadą gdyby przychodziiła po tym do waszego domu lub jeszcze widziała się z żoną lub nawet z tobą. A żona... cóż, najlepiej byłoby jej nie mówić i samemu cierpieć ale jak jej powiesz to tobie ulzy a jej swiat stanie na głowie. Ona zwariuje. Jak nie powiesz, moze kiedyś się wyda. To tylko seks. Ośle pamiętaj o tym że jeśli chcesz być w szczęśliwym zwiazku to musisz od razu odrzucać pokusy a nie się w nich pławić i pozwalać rozwijać. Opiekunka jest seksowna, rozmowa do minimum, oschle, szybko wychodzisz,szybko sie rozliczasz, nei żartujesz, nie uśmiechasz się jak debil, nie bajerujesz. Odcinasz się natychmiast. Jak nie pomoże to zwalniasz i zatrudniasz aseksualną. jak będziesz ulegał żądzom to przegrasz życie. Po co ci to?

Gość kampinoski
Wysyłaj żonie kwiaty codziennie kiedy będziesz w pracy z bilecikiem przepraszam. Było ci to potrzebne żebyś docenił w przyszłości całe swoje małżeństwo. Szkoda tylko że to nie strzelanie oczami tylko bzykanko było.

KUR*A KOLES DOCENISZ TO CO MIALES JAK STRACISZ JĄ . powinna cie kopnac w tylek i to bardzo mocno . ręką mogles sobie zwalic a nie ;/ kur*a.

Gość paweł...wawa
wiem że mogłem tą sprawę inaczej załatwić ale zrobiłem to i już tego nie cofnę... przespałem się z tym i stwierdziłem że dla mnie, dla nas i naszej córeczki... najlepiej będzie jak będę z nią szczery

Gość i to będzie koniec
waszego związku

Gość Mirella26
nie wiem czy to będzie koniec, ale musze jej to powiedzieć, znam żone i ma wielkie serce, może postara się mi wybaczyć

Gość rozjasnie sytuacje
nawet katoliczka tego nie udzwignie :-P

Gość Mirella26
mirella26 skąd ty możesz znać moją żone... jakiś podtekst

Gość rozjasnie sytuacje
oooooo to ty kobieta jestes i tak tylko za faceta sie przebralas ,eeee zdrade z kobieta ci wybaczy gorzej jak zdradzilabys ja z mezczyzna :-P

Gość paweł...wawa
kurde porypała mi się w tym pseudnimie, ale mirella 26, skąd ty możesz to wiedzięć, jakieś podteksty

poczytałam i jeden wniosek mnie załamuje - jak kobiety polecają oklamywać inną kobietę (żonę) i skrzywdzić drugą (niańkę) jak można byc taka... no nawet nie wiem, jak to nazwać baba babie żeby takie rzeczy robić... porady - iść w zaparte, okłamywać żonę w żywe oczy, niańkę wyrzucić na zbity pysk jak tak można... gdzie jakies poczucie przyzwoitości? i jeszcze pewnie wszystkie prawe katoliczki... rzygać sie chce :(

Gość Mirella26
facet wydaje ci się że żona jest katoliczką to ma obowiązek ci wybaczyć... jesteś pojeb...em bo myślisz że jest to jej obowiązek

Gość paweł...wawa
ja nie napisałem że jest to jej obowiązek, tylko że mam nadzieje że będąc katoliczką będzie w stanie mi to wybaczyć... nie mówie że musi

Gość Jestem kobietą i powiem
jedno -jeśli był to jednorazowy wybryk, to ja wolałabym nie wiedzieć. A niech się mężulek męczy z wyrzutami sumienia. Najłatwiej jest zrzucic odpowiedzialność na innych - powiem o zdradzi,i niech ona podejmie decyzję, co dalej. A jak taka żona ma wybaczyć, skoro już wie, i wyobraża sobie, jak to robił z inną? Tego się nie da zapomnieć :o

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
paweł i mirela26 to jest kobieta dobre he he

Gość provo jak nic
durne problemy z brazylijskiego serialu baba pisze :O a wy dajecie się wkręcić o jessssssssssu jaka porażka :O niech te wakacje wam skrócą bo ogłupicie całe forum

Gość Jestem kobietą i powiem
Paweł, daj spokój, może i wybaczy, ale już nic nie będzie takie samo, jak dawniej. Ewentualnie sie zemści i też z kimś prześpi. Jeśli ją naprawdę kochasz, to nie obciążaj jej głowy, sumienia czy serca twoim błędem- to Ty zdradziłeś i to Ty powinieneś się z tym męczyć, nie ona.