Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaasiaaa

On nie moze we mnie wejść

Polecane posty

Gość kasiaaaaasiaaa

Witam oboje mamy po 18 lat(razem od roku) i dziś próbował we mnie wejść. Byliśmy bardzo rozgrzani bo pieściliśmy się kolo 2 h ale jak przyszło co do czego to poczułam ogromny ból a najpierw on nie mógł wejść. Ja jestem dziewicą, on prawiczkiem ale jego penis ma 19 cm. Co mam zrobić zęby się udało... proszę pomóżcie

Gość zazdriszczę takiej figury
otwórz buzię

kupcie sobie wazeline wtedy bedzie lepiej. A i bol musisz pokonac zawsze na poczatku boli... mnie tez strasznie bolalo:( nawet za 3 razem

Gość zawsze oglądam swojego klocka
jeszcze sie nie bzykaliście a już mu mierzyłas fiuta ?

po co wy sobie mierzycie ciągle ? czy to jest najważniejsze ?

Gość kasiaaaaasiaaa
na dodatek podczas pchania czułam straszny napór kupy na jelito , czy przed analem trzeba robić lewatywe ?

Gość kasiaaaaasiaaa
psychicznie jestem i bardzo tego chce bo go kocham nad życie i wiem ze tylko on możne być moim pierwszym Co do mierzenia to jak kupowaliśmy prezerwatywy to na pudelku jest długość podana gumki. Jak się skrzywiłam to od razu wyjął, mój kochany powiedział ze nie chce mi sprawiać bólu i ze spróbujemy później

Gość kasiaaaaasiaaa
tak. bardzo często. lubimy tak się bawić ;)

Gość kasiaaaaasiaaa
uwielbiam atmosferę defekacji i ten aromat wydalanych ekskrementów... nie wszyscy tego zaznają

Gość kasiaaaaasiaaa
dzięki za podszywy i naprawdę pomocne komentarze.

długośc gumki na pudełku ? nie widziałem jeszcze

Gość kasiaaaaasiaaa
jak się skrzywiłam to o wyjął z rozporka, żeby było dla wszystkich jasne

Gość kasiaaaaasiaaa
juz wiem!!! nie zdjęłam do końca ubrania i próbował mi przez rajtki pchać. nawet naostrzona gumka ich nie przedrze

Na Unimilach jest podana długość :) A czułaś w czym problem? Zbyt spięte mięśnie, za sucha pochwa? To pierwsze- może masaż przy pettingu, delikatne włożenie palca, dwóch- żebyś nie reagowała nerwowo na czyjś dotyk w tak nietypowym jeszcze miejscu. To drugie- jest pełen wybór żeli nawilżających... Zadbajcie o nastrój, muzyka, świeczki, na pewno warunki w których nikt was nie może zaskoczyć. Może wypij kieliszek czy dwa wina, nie upijaj się w każdym razie, nawet nie żebyś była pod wpływem alkoholu, tylko na rozluźnienie. Albo joint :) A taka moja prywatna rada- zrezygnuj z gumek. Jeśli nie ma przeciwwskazań, lepiej weź tabletki... Prezerwatywy są wstrętne, seks w nich jest marny, nie ma porównania. Sam dotyk lateksu jest nieprzyjemny i przypomina raczej wizytę u ginekologa... I niech mi nikt nie pisze że tylko facet czuje różnicę. To tak jakby ktoś Cię głaskał po buzi w lateksowej rękawiczce... Sama po dłuuuuugim czasie odkąd zaczęłam współżyć użyłam prezerwatyw, i uwierz że też miałam, po raz pierwszy chyba, problem...

Gość stara kurka domowa
zaczęłaś od sexu na żywca to guma już ci nie odpowiadała. Zacznij od gumek to sex dla ciebie będzie normalny. To tak jak cycki w staniku czy bez. Murzynkom stanik przeszkadza, uwiera je w piersi, wolą żeby je cycki ciągnęły do pępka. Nam nauczonym chodzić w staniku jest wygodnie w nim. Ot i cała różnica.

Gość {O}
zawsze oglądam swojego klocka- ty też jesteś kobietą?

Na pewno nie czuje się różnicy jeśli od początku używa się gumek. Raczej chodziło mi o to że zupełnie inaczej odbiera się dotyk czyjegoś ciała- palca chociażby czy języka, a inaczej czegoś sztucznego jak lateks. To jest obce, i dziewczyna może się spinać przez to.