Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie pytająca

czy powiedzieć mu o ciąży...?

Polecane posty

Gość ja tez bym powiedziala
jesli on bedzie wychodzil za kaszdym razem jak powiesz mu cos, co mu sie nie spodoba, to wyobraz sobie zycie z takim slabym typem ????? wiesz ze nie mozesz na nim polegac i finito nie mial zadnej podstawy do takiego zahcowania, powinien cie przytulic i powiedziec ze mu przykro ze sie tak zdarzylo masz faceta ktoremu bedziesz matkowac

autorko. Powoli. Facet dowiedział się o fakcie. To też człowiek. Chyba dla każdego to szok. On nie uciekł. On musi to naprawdę przetrawić. A jak ma teraz wyrzuty sumienia, że to zjego powodu może było to poronienie. Facet musi się odnależć. Nie po każdym taka wiadomość spływa jak woda. Ja sam nawet bym słowa nie mógł wydusić. Dla dziewczyny jet to duże przeżycie. Facet też ma serce i czasem też okazuje swoje uczucia. To jak on się zachował świadczy o tym że gościu naprawdę się tym przejął. Daj mu ochłonąć i pozbierać myśli. To że nie powiedziałaś mu wtedy, świadczy że nie chciałaś go do niczego zmuszać. To że powiedziałaś teraz wynika z twojej dojżałości. Ja odebrałbym to jako wyrażny sygnał:....... ...Byłam zraniona, bolało. Nie chcę więcej cierpieć. Podejmij decyzję, czy znowu zadasz ból, czy nie będziesz ranił. Jako facet tak odbieram i ciebie i jego zachowanie. Wiem kobiety czują inaczej.