Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana----

czy ma ktos internet z cyfrowego polsatu?

Polecane posty

Gość zdesperowana----

bo chcialabym sie dowiedziec czy jakos wlacza sie go po uruchomieniu komputera , bo w netii tak jest , chcialabym ogladac filmy i jak pojawi mi sie ze wyczerpalam juz transef chcialabym go rozlaczyc i polaczyc ponownie , zebym mogla dalej ogladac , a nie czekac tak dlugo

Gość kumpel Piaska
ja mam paszport Polsatu

Gość wymarzona
ja mam z polsatu,ale nie rozumiem o co Ci chodzi? Nigdy nie mialam zadnych problemow. Ile placisz za abonament?

Gość zdesperowana----
tak sie dopiero zastanawiam czy wybrac internet cyfrowego polsatu, chodzi mi o to czy jak wlaczasz komputer to juz od razu masz internet czy musisz cos jeszcze zrobic

Gość Jesteś głupia czy tylko
udajesz? tam są limity pobierania. I to takie małe ze śmiać się tylko można. Limit 200megabajtów, 1.2 gb i coś tam jeszcze zależnie od ceny. Tym to nawet stron się nie da przeglądać normalnie nie mówiąc o oglądaniu filmów.

Gość wymarzona
nie,nie otwiera sie od razu po wlaczeniu komputera,najezdzasz na ikonke i uruchamiasz,i nie ma zadnych problemow,nie mam nigdy zwolnionego,corka filmy oglada kiedy chce,a od 22 do 6 rano jest za darmo bez zadnego limitu,z tym,ze ja mam pakiet,cyfrowy polsat i internet,po wygasnieciu umowy cyfrowki zaproponowali nam taka opcje i jak narazie sprawdza sie doskonale.