Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auto na sprzedaż pilnie

ile byście dali za takie auto ? FOTO + wygrało na zawodach,puchar

Polecane posty

Gość mudżina Bamboo z AfrikA
za ile i czemu tak drogo???

Gość zajechana to jest wagina ostre
ostrej i ostro zajechana dlatego ma taki nick [:classic_cool: znawczyni motoryzacji haha blachara

Gość finzi kitikonti
musieliby mi doplacic

czemu zajechane? widać to po zdjeciu ? :D odkąd go mam nie zepsuło sie ani razu, nie jest garażowany a mimo to , w zimie dawał radę lepiej niż nowe auta za kilkaset tysiecy, akumultaor działał i silnik . http://www.digart.pl/zoom/5437887/Honda_CRX.html tu inne zdjęcie tego auta, jak jest wypucowane (ciekawe czy teraz też wygląda na zajechane)

no owszem jest stare :D bo już kilkanaście lat temu wyszlo z produkcji, ten model jest z 1992 roku . silnik był zajechany ale został zmieniony na nowy D16Z6

Gość mudżina Bamboo z AfrikA
Ty powieDzieć ile Ty chcieć za to czarna auto bo ja chciec kupic naszemu szaman z plemie szybka i sportowa bryka bo nasza szamana ma imieniny next weekend

to naprawdę bardzo ważne, muszę sprzedać to auto , a raczej pomóc w sprzedaży...jest 2 osobowe, z tylu może usiąść najwyżej pies ładne sportowe, ja własciwie tylko pomagam w sprzedaży, muszę przyznać, że nie lubię tego auta, nie darzę go sentymentem, mój chłopak niegdyś je kochał i wielbił ale powoli też ma dośc, zwłaszcza że planuje kupić jeszcze szybsze, to też jest szybkie, i jeśli ktoś chce sie pościgac na swiatłach to spokojnie wygra z autami nawet co mają 2 litry

jak dla szamana to będzie zniżka :D ogólnie było poinwestowane po kilka tysi w silnik i inne badziewia niby wartość to 20 tys ;/ ale wiadomo że sie nie zwróci, cena to 13 tysiecy do negocjacji Dodatkowe wyposażenie: alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe

"pościgać na światłach" buehehehehe :D Właśnie dlatego dziewczynko, nie kupiłabym tego samochodu m.innymi :D

Gość 13 tys za ten zlom hahahahaha
z1992 roku hahaha:D

dziewczynko?? jakbym była facetem to już byś mi ssała pałkę :o ech żałosna...no pewnie ścigacz lepszy, łatwiej się zabić i uwolnić świat od jednego idioty :D dobra nieaktualne. już mam kupca :)

Kurwa popatrz :O Samochód dla niedoyebanych dzieciaków, dziewczyno ogarnij się chcesz sprzedać samochód, i piszesz że jest dobry dla chcących pościgać się na światłach :O Wyglada jak wystylizowana kupa , tyle ode mnie

Gość ta od auta
efekt ze zdjęcia to chyba sprawa obiektywu fish eye http://www.google.com/images?hl=pl&q=fish%20eye&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1276&bih=597 tu masz przykłady tego obiektywu "niedojebanych " taka jesteś"mądra" ostra a nie umiesz napisać poprawnie tego wyrazu bez Y ... tępaczka koniec dyskusji. kierowca tego auta miał puchary na zawodach a ty co? mogłaś lache strzelać na spotach motorów i tyle... :o

Gość ta od auta
calibra to wiocha trochę :D no muszę przyznać że to bezwypadkowe auto, moj chlopak długo szukal prostej budy, fakt wiekszosc crx było bite ... ten nie, ale ma lekkie wgięcie na drzwiach (nie wiemy od czego, chyba ktoś stuknął na parkingu) ale dosc małe i niewidoczne, innych wad nie ma, znalazł sie kupiec za 12 tys. jakby ktoś chciał wziać za wiecej to nadal aktualne , oczywiscie jazda próbna i można wziąć kogos kto zna sie na rzeczy żeby sprawdził czy wszystko jest okej, nie ma nic do ukrycia, samochod miał remont pol roku temu, u jednego z najlepszych mechanikó

Gość ta od auta
tak celowo bo jakbyś napisała przez j to by cię ocenzurowało i wyszło by to niedojebanych a spróbuj napisać bez cenzury niedojebanych i pokaż że nie jesteś taka głupia jak o sobie piszesz . założę sie że nie udowodnisz ech :o dobra narka. wracam za godzine. bez kłotni