Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupka chińska

Co kupić chłopakowi na urodziny? Nie mam pomysłu!

Polecane posty

Gość zupka chińska

Temat stary jak świat ale nie mam pojęcia co kupic mojemu chłopakowi. Muszę kupić to juz dzisiaj! Nie mam za dużo pieniędzy i moze moglabym cos wymyslic fajnego ale to ma byc cos co jego rodzice beda mogli obejrzec. Prosze pomozcie!

Gość zupka chińska
aha, i to jego pierwsze urodziny kiedy jestesmy razem

Gość to teraz ja się wypowiem, ok?
w jakim wieku, co robi, co lubi?

Nie wiem, po tym co napisałas, przychodzi mi jedno do głowy - Kup mu zastawę stołową, rodzicom sie spodoba :D A tak serio, to ile ma lat? Jest poważny czy bardziej luźny?

Gość zupka chińska
ok 30 tki. Typ naukowca

Gość to teraz ja się wypowiem, ok?
przybory do pisania, futerał na okulary, prenumeratę ulubionego pisma,

Gość koniecznie herbatę
to kup mu coś praktycznego. Jeśli lubi majsterkować albo gotować to coś w tym temacie.

Gość anhedonia00
na allegro poszukaj zeby ktos ci karykature chlopaa na z=rysowal ze zdjecia, duzo tego tam rysuja

Gość zupka chińska
prenumerate pisma ? to bedzie moj pierwszy prezent urodzinowy dla niego. Chcialabym cos tradycyjnego

Ja swojemu kupuję powerballa - ale to inny typ - sportowiec, a nie naukowiec. To w takim razie może jakieś eleganckie pióro?

właśnie może jakiś długopis parkera? taki tańszy chyba ok 30 zł już dostaniesz

Gość zupka chińska
Jak zobaczy ze parker to od razu pomysli ze sporo kasy wydalam a on wie ze ostatnio mi jej brak i bedzie mu glupio

Gość pappappa
jestem w tym samym klopocie. tylko nie wiem czy to moje chlopak, bo spotykamy sie, ale wiesz... chcialam mu kupic poduszke zabke, bo tak do mnie mowi, zamowilam zeby uszyli i nie ebdzie :( tez nie wiem co kupic :( myslalam o tshircie albo skarbonce, ale nie wiem czy to nie glupi pomysl z ta skarbonka :P

Ja kupiłabym coś innego niż to, co przyda mu się do pracy. Urodziny to urodziny, powinno sie wtedy sprawiać przyjemność, a nie kupować rzeczy najbardziej praktyczne :P Chociaz nie wiem co lubi Twoj facet. Może jakiś dobry alkohol + kolacja?

Gość zupka chińska
a gdzie mozna takiego parkera kupic? Ale dlugopis wydaje m sie za powazny. on taki powazny nie jest. A pisac lubi swoim piorem

Gość zupka chińska
poza tym jestem mlodsza od niego i ten prezent ode mnie nie musi byc taki powazny

Upiecz Mu tort i kup jakiś drobiazg, który może nosić przy sobie - może jakiś fajny breloczek do kluczy?

Gość zupka chińska
Ale on teraz akurat bedzie w domu rodzicow. upieklam mu ciasto na imieniny. Wlasnie nie byloby problemu z wyborem prezentu gdyby nie to ze to bedzie w domu jego rodzicow i np kości miłości bylyby wtedy nie na miejscu! ;-) ps kości miłości juz dostal na walentynki

taki długopis kupisz w jakimś sklepie papierniczym. inne pomysły alkohol : wino, rum, tequila wedle upodobań. t-shirt- teraz wyprzedaże to i ceny dobre :) pasek do spodni kosmetyki : po goleniu, dobry krem, perfum itd

Gość zupka chińska
a pasek moglby byc? ile kosztuje taki pasek?

jakies fajne perfumy :) skórzany portfel banale skarpetki i krawat czym on sie interesuje?

Gość zupka chińska
ok dzieki dziewczyny i chlopaki! ide na podboj galerii cos wybrac :-) Moze sa przeceny ;-)

Gość Twoje zdjęcie w
ładnej ramce.

Gość mojswiat8686868
zegarek ładny klasyczny z datownikiem koszule jakąs ładna albo t-shirt, pasek skórzany golareke elektryczną a z drobiazgów to kosmetyki markowe, jakiś zapach portfel skórzany tylko nie kupij pierdół typu kubek czy poduszka żabka bo faceci nie lubia takich badziewi!!

Gość gość
Radziłabym Ci kupić dla chłopka coś wyjątkowego.. Świetną rzeczą dla niego bedzie skarbonka w kształcie piłki znajdziecie takie cudo na stronie srebropol.pl Chłopak bedzie zachwycony takim prezentem. Przesyłka przyjdzie do Ciebie bardzo szybko a ceny w tym sklepie są rewelacyjne