Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghftr6dfrdfrtfd

i jak ja mam sie z kimś zwiazać po tym???

Polecane posty

Gość ghftr6dfrdfrtfd

były były narzyczony -kłamał -zdradzał -oszukiwał -mial problemy z prawem -a na koniec gdy miałam dosc i odeszłam szantwazował, błagał o powrot, groził samobojstwem, skamlał jak pies o to zebym wrociła ponizał sie, spał pod domem po paru miesiacach zaczął -rozpowiadac kłamstwa na moj temat -wyzywac mnie -wysmiewac sie z mojego ciała koniec;/ na poczatku ideał przez prawie rok

Gość jestem za gruba??:-(
Zamienić na lepszy model, a o nim zapomnieć.

Gość ghftr6dfrdfrtfd
sorki zauważyłam bład chodziło oczywiście o narzeczonego;) no wiec ?

Gość niebieskooooka dziewczyna
przez prawie rok ideal? NIE NIE NIE On przez ROK sie ukrywał - wszystkie swoje wady - pozniej zobaczylas prawdziwego czlowieka ON TAKI JEST I BEDZIE.

Gość swlo kdsiodij
alez to bardzo proste: teraz wiesz juz dkladnie czego unikac!!! i pomysl jak docenisz milosc kogos kto bedzie fair wobec ciebie nie ma tego zlego... :)

Gość ghftr6dfrdfrtfd
własnie ze nie wiem czego unikac;/ analizowałam to i mysle ze dałabym sie nabrac po raz kolejny gdyz nie było zadnych objawów tego ze on jest złym czlowiekiem przez prawie rok!! cała moja rodzina sie nabrała, znajomi;/ nie wiem

Gość ghftr6dfrdfrtfd
:/

mezczyzn zdradzaja drobne potyczki - pamietaj. Nie chodzi o to bys kontrolowala Go na kazdym kroku ale sa sytuacje w ktorych mezczyzna wykazuje sie odpowiedzialnoscia lub nie. Skoro mial tyle na sumieniu to musial budzic podejrzenia od czasu do czasu..

Gość ghftr6dfrdfrtfd
dobrzxe ukrywał. swietnie sie tłumaczył zawsze wychodziło ze nie jego wina itp/ teraz widze wszystko ech

-kłamał -zdradzał -oszukiwał -mial problemy z prawem to jest lista ktorej mezczyzna nie ukryje, musialas byc zbyt zajeta by nie dostrzec oznak

Gość fkehfuhdu
-kłamał -zdradzał -oszukiwał -mial problemy z prawem kłamstwa --swietnie ukrywał chociaz po jakims czasie juz mu sie nie udawalo(pood koniec zwiazku) zdradzał jak byl za granica wiec nic nie wiedziałam (dziwki) -problemy z prawem(opczywiscie on niewinny a koledzy winni a on pokrzywdzony)potem juz sie nie dałam nabrac na to

Gość Glupia jestes
no a ja powiem tak,ze przez rok mogla niczego nie widziec.Tzn moze i widziala, ale zawsze tak przekrecil,ze on niczemu winny nie jest.Ja mam podobny przypadek .. tylko,ze nie wiem jeszcze o zdradach.Problemy z prawem raczej odpadaja

Gość nbgfbgfbgbgb
dokładnie;/ miał na wszystko wytluimaczenie kłamał jak najety;/ patologicznie o zdradach napisał i kilka miesiecy po zerwaniu;/ chyba w akcje zemsty ze miał kilkanascie kobiet w czasie naszego zwiazku

Gość kot13
Psychopata jest manipulatorem, który dokładnie wie, co nas rusza, i wie, jak nami manipulować i jak wpływać na nasze uczucia. Mają talent do wypatrywania „życzliwych, troskliwych kobiet. Psychopata często wykorzystuje mimetyzm do przekonania innych, że jest normalną, ludzką istotą. Robi to, by stworzyć pozory empatii ze swoją ofiarą. Psychopata przez snucie smutnych opowieści lub zapewniając o głębokich, poruszających doświadczeniach, będzie próbował sprawić, żebyś uwierzył, iż ma on normalne emocje; prawda jest taka, że większość psychopatów żyje jak w inkubatorze poruszeni przez niewielu i pozbawieni prawdziwego współczucia dla innych; będą jednak kłamali, żeby przekonać cię, iż mają prawdziwe uczucia. Element litości jest jedynym z powodów, dla którego ofiary często ulegają tym „biednym ludziom. Kłamanie jest dla psychopaty jak oddychanie. Przyłapani na kłamstwie tworzą nowe kłamstwa, nie dbając, czy zostaną na tym nakryci. Jak stwierdza Hare: „Kłamanie, oszukiwanie i manipulacja to wrodzone zdolności psychopatów Przyłapani na kłamstwie i postawieni w obliczy prawdy, rzadko są zmieszani czy zakłopotani po prostu zmieniają swoją historyjkę albo przystępują do przekręcania faktów, tak aby okazały się zgodne z kłamstwem. W efekcie mamy serię sprzecznych stwierdzeń i kompletnie ogłupiałego słuchacza . Zachowanie psychopatów często służy wprawieniu w zakłopotanie i poskromieniu ofiar, albo wpłynięciu na każdego, kto mógłby słuchać ich wersji opowieści. Manipulacja jest kluczem w ich podbojach, a kłamstwo jest jednym ze sposobów, w jaki to osiągają. Niemal zabawnym przykładem sposobu, w jaki psychopaci kłamią, może być zachowanie człowieka, którego ślady zostały odkryte na miejscu zbrodni. „Nie, to nie moje ślady, powiedział, choć wszyscy wiedzieli, że kłamie. Tak właśnie działają psychopaci. Będą zaprzeczać rzeczywistości, dopóki ich ofiary nie załamią się nerwowo. Często psychopaci będą zrzucać winę na ofiarę i twierdzić, że ofiara cierpi na „urojenia i jest niezrównoważona psychicznie. Psychopate czesto rozpraszaja wysokie o sobie mniemania, co często prowadzi do tego, że niechcąco powie coś, co go zdemaskuje. Często zapominają oni swoje kłamstwa i opowiadają sprzeczne historie, co słuchacza wprawia w zdumienie i zastanawia się on, czy przypadkiem ów psychopata nie jest szalony. W tym jednak przypadku psychopata nie jest naprawdę szalony on po prostu zapomniał, co wcześniej nakłamał. Najdziwniejszą jednakże rzeczą jest ich selektywna pamięć. Psychopata może nie pamiętać, co obiecał ci wczoraj, ale będzie pamiętał fakty z przeszłości, o ile w jakiś sposób służą jego celom. Często w ten sposób postępują w sytuacji, kiedy przyłapie się ich na kłamstwie.

Gość kot13
Jeśli odejdziesz od psychopaty, możesz spodziewać się, że albo będzie to typ, który „po cichu zrujnuje twoją reputację rozpowszechniając kłamstwa, albo spotkasz się z dużą dawką otwartej manipulacji (ostatnia próba zdobycia władzy i kontroli). .... Jaki jest więc sekret postępowania z psychopatami? Albo unikaj ich, albo kiedy już dowiesz się, czy spodziewasz się, kim oni są, unikaj ich. Jakikolwiek dalszy kontakt z psychopatą będzie naprawdę szkodliwy. Kiedy już zostaliście uwikłani w relacje z kilkoma z nich, jak wiele znanych mi osób, uczycie się także wypatrywać znaków ostrzegawczych. Nie znaczy to, że powinniście mieć paranoję w związku z ludźmi, po prostu bądźcie ostrożni.

Gość kot13
zastanów się, czy nie miałaś do czynienia właśnie z psychopatą i dziękuj Bogu, że to już koniec. oto cały arytkuł http://quantumfuture.net/pl/psychopath_2.html przemyśl rónież, dlaczego przyciągnęłaś do siebie właśnie takiego człowieka i czy nie warto przyjrzeć się własnym postawom by na przyszłość chronić siebie.

Gość ghftr6dfrdfrtfd
podejrzewałam w sumie ze on moze miec jakies zaburzenia psychiczne;/ teraz mysle ze on moze byc psychopatą;/ co go przyciagneło? pewnie to ze jestem dda i szukałam mezczyzny idealnego, dobrego i cudownego on taki był przysiegam!:/ potem okazał sie byc zupełnie inny

Gość ghftr6dfrdfrtfd
to chyba jeszcze nie koniec wciaz pisze;/ obraza mnie w sms-ach

Gość hhhhhtrrrr
?h

Gość zle mi kurde
a ile czasu temu sie rozstaliscie?