Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dreaM200

SPOTYKALAM SIE Z CHLOPAKIEM KTORY JEST W ZWIAZKU 3 LATA Z INNA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość laaskaa
małam podobną historię ale znacznie lżejszego kalibru, facet który jest w związku, zdradza swoją partnerke i zwodzi inne normalne i niczemu winne kobiety to najgorsza kurva jaka może się trafić... nawet jakby on nie był w związku a kochał byłą i zwodził w ramach pocieszenia normalną kobietę to tez jest mentalna szują:O jak wy faceci jestescie zranieni po zdradzie to szukacie łatwych dup to oszczedźcie normalnie dziewczyny

Gość laaskaa
*normalne

ale ma te narzeczona to po co miesza w glowie innej dziewczynie zabawa czy co, tego nie rozumiem bo z tamta co znudzilo sie jak to twierdzil, ale dalej jest zeby sam nie byl chlopak ma 27 lat a zachowuje sie jak gowniarz

i te chore wymowki ze sprawy za daleko zaszly z ta jego narzeczona, hm a ja to co pobawil sie palant pogral na moich uczuciach i do widzenia chory czlowiek, ale byc moze masz i racje moze i ona w tym zawinila skoro bylam na boku w jego / czy ich zyciu

Gość 2 Adam Słodowy
Bo ja jestem z Rzeszowa i chętnie zaprosze Cię na piwko :)

hmm trryryry a potem sie jeszcze okaze ze jaki kolega jestes jego ;o ;o ;o eh a jakie osiedle???

chyba jestem nadwrazliwa po sytuacji z tym gosciem wrrr piwo spoko, hm za piwo nie bija ani nie karza

Gość primadonna i belzebub
a co ty ma za przerywnik hm co chwila? nie potrafisz przecinka postawić tylko hymkasz w środku zdania:D smiesznie piszesz, masz pewno z 15 lat;) niezłe prowo, za to z tą policją 4/10;)

cala historia jest na wspepie jesli nie chcesz to nie komentuj - czy ktos Cie o cos prosi heeeeeeeeee nie wiec luz oo !!! i nie mam 15 lat tylko 24 haaaa

HM MAM nadzieje ze w jakis sposob ta historia ktora Wam przedstawilam pomoze uwazac niejednej ktora trafi na tego posta, chlopak byl za dobry w tym co robi, musi miec niezly obieg z pannami, hm byl za dobry w tej grze, praktyka czyni mistrza heee