Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helguerasa

Głupi zawód

Polecane posty

Gość Helguerasa

Mój chłopak mi się oświadczył jakiś czas temu. Jest wspaniały inteligentny, opiekuńczy i w ogóle. Ma tylko jedną wadę która mi przeszkadza jest oficerem Wojska Polskiego ma na berecie kreske i cztery gwiazdki(coś takiego |****) nie wiem co za stopień nawet mnie to nie interesuje. On służy w 6 brygadzie desantowo jakieś tam w Krakowie. Ludzie ja nie chce być żoną jakiegoś pożal się Boże oficerzyny. Jak widzę to parady to śmiać mi się chce jak widzę tych maszerujących ćwierć inteligentów w mundurach. Moim zdaniem i zdaniem mojego taty Wojsko to banda darmozjadów i nie róbów z których nie ma żadnego pożytku. Wole żeby poszedł do jakieś uczciwej pracy np. do piekarni swojego ojca. Więc powiedziałam mu albo ja albo armia. Wybrał mnie :). Teraz pracuje u swojego ojca i jest dobrze. Moja mam mówi że dobrze zrobiłam bo faceta trzeba trzymać krótko. Wy jak uważacie dobrze zrobiłam?

Gość Yach
To starszy kapitan. Jakie ma zarobki ?

Gość Helguerasa
4000 zł

Gość ale miałam dzisiaj sen
jestes glupia pizda albo to prowo moj facet jest zolnierzem i trzymam kciuki za niego zeby doszedl do stopnia oficera. a ty wolisz piekarzyne.. nie no prowo jak nic

Gość myslisz ze w piekarni ojca lep
iej zarobi? puknij sie w leb kobieto

Gość Naćpana ketonalem
głupia jesteś jak but dziewczynko . Bedziesz mu wybierać zawód? A jak on bedzie kazał Ci zmienić zawód na praczke,sprzataczke też zmienisz? On zmienił dla Ciebie................

no jako przyszlyw lasicciel piekarni nie bedzie mial zle :P generalnie biedni nie sa :P ciekawe ile ma lat ten twoj chloptas, bo kapitanem to sie nie zostaje w wieku 20 lat :P prowo jak nic

Gość ale miałam dzisiaj sen
prowo prowo

Gość Yach
baby są porąbane na maxa.

Gość Joanna18
Ty chyba chora jestes. Wojsko daje mu perspektywy, po 15 latach emerytura i moze dalej pracowac. Zamiast sie cieszyc, ze twoj maz jest wysportowany i silny to ty mowisz ze jest malo inteligentny, obrazajac wojsko obrazilas swojego faceta. jesli bys go naprawde kochala to nie stawialabys mu wyboru, poza tym w wojsku tez sa osoby szalenie inteligentne, bo gdy np na akcji trzeba cos zrobic to zaloze sie ze nie umywalabys sie do niego, bo on cie przewyzsza inteligencja, swiadczy o tym chociazby jego zachowanie, on potrafi odpuscic bo cie kocha, a ty jestes zadufana w sobie ksiezniczka. WSPOLCZUJE FACETOWI!!!!!