Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvads

Czy dom opieki to dobre rozwiązanie!

Polecane posty

Gość cvads

Mój mąż chce bym oddała swoich rodziców do domu opieki. Ja mieszkam u niego w domu i chce bym w końcu oddała swoich rodziców tam gdzie ich miejsce. W dodatku jeszcze buntuje dzieci przeciwko dziadkom(które są już dorosłe).

Gość fffhjjkksd
Moja mama opiekuje sie swoja matka (obloznie chora) i nigdy przez mysl nikomu z nas nie przyszlo zeby ja gdziekolwiek oddac ;/

Gość ddssfggfdfd
nie wiem czy to prowokacja czy nie... ludzie sa coraz bardziej zdegenerowani... mam nadzieje, ze on tez na starość skonczy w takim miejscu, sam, stary i schorowany. ja bym rodzicow nie oddala... z mężem mozesz sie keidys tam rozwieść, a rodzicow ma sie tylko jednych.

Gość cvads
Problem tylko że oni wyzywają mojego męża, obrażają moje dzieci a ja j już nie mam na to wszystko siły. W końcu ja mieszkam nawet nie u swojego męża, ale w domu swoich teściów. Ja nie mam już na to wszystko siły, mąż sugeruje że skoro chce się nimi zajmowac to powinnam się przenieśc do ich mieszkania a nie je wynajmowac.

Gość gość
Ja tez obecnie poszukuje domu opieki, znajoma polecila mi www.domopiekinestor.pl czy ktos może zna jakies opinie albo na wlasnej skorze może cos o nich powiedziec wiecej? Dzieki za opinie z gory

Gość gość
Wydaje mi się, że jeśli wybierzesz dobry dom to jest to dobre rozwiązanie. Czasem nie jesteśmy w stanie zajmować się bliską osobą z powodu licznych obowiązków. Moja babcia jest w domu opieki www.domopiekipodbrzoza.pl ponieważ duża część rodziny jest za granicą, wszyscy muszą pracować i opiekują się swoimi dziećmi.