Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyskowa

cienie, rzdakie, okropne rzesy!!!! foto

Polecane posty

a jak stosowalas ten olejek? a z tym mydlem to wiesz pzrez jakis czas nic sie nie dzialo co nie znaczy,ze poczatkowo jakos jeszcze rzesy sie trzymaly ,wiesz sporadycznie uzywac a notorycznie to roznica...radze Ci odstaw to mydlo koniecznie skoro rzesy wypadaja

wez szczoteczke z tuszu albo z odzywki i maczaj w olejku rycynowym i maluj na wieczor rzesy tak...nigdy nie wcieraj tego olejku pio podraznisz i rzesy i oczy ....i koniecznie sprobuj chociaz zamienic na jakis czas to mydlo na plyn a zobaczysz roznice na pewno

zamiast olejku mozesz stosowac wit a plus e stosujesz jak olejek rycynowy

Gość jyskowa
olejek stosowalam szczoteczka tak jak Ty to opisałas... czytalam gdzies na forum ze od tego olejku moga wypadac rzesy, bo wypadaja te slabe zeby wyrosnac moglly mocne, ladne rzesy...nie wiem czy w to wierzyc

Gość jyskowa
:((

3 tyg stosowania to za malo zeby stwierdzic ,na Twoim miejscu zrobilabym kuracje chociaz 6 tyg i stosuj moze naprzemiennie z wit a plus e. ..zobaczysz czy nadal beda wypadac i ogranicz malowanie i zrezygnuj z tego mydla chociaz na m-c zobaczysz na pewno poprawe

Gość jyskowa
wczoraj przy demakijazu wieczornym nie wypadla zadna uff

Gość jyskowa
chyba sie uspokoliy i nie wypada juz tak

Gość girlowa
ale masz straszne te rzesy :( wspolczuje

Gość Catherine7557
Heh, ja mam proste, cienkie i krótkie.. Aale uratowalam sie niechcianym tuszem z avonu - i jest najlepszym, jaki miałam ;) Polecam - Avon Magnifity .

Dziewczyny, nie ma się co załamywać rzęsami, ob akurat na to jest sposób;) Nie wszystkim matka natura obdarowuje długimi, gęstymi firanami, ale zawsze można sobie takie sprawić. Widziałam już od 700 zł w W-wie, w Kleopatrze robią przedłużanie, potem tylko uzupełnianie co jakiś czas;) I problem z głowy.

Gość makabraaaa00
700 zl? przez cale zycie nawet na maskary tyle nie wydam

Gość mariollqa
polecam syntetyczne rzęsy wszystkim dziewczynom, które są niezadowolone ze swoich własnych rzęs! sama to wypróbowałam! miałam rzęsy bardzo którtkie, rzadkie i cieniutkie. malowanie tuszami nic nie pomagało, a wręcz przeciwnie wydaje mi się, że osłabiało moje rzęsy. czemu sie meczyc z takimi rzesami skoro jest na to rada?:)

Gość keksasa
potwierdzam! zabieg przedłużania rzęs robiłam 2 miesiące temu i jestem baaaardzo zadowolona - fajne, długie, gęste rzęsy! jeśli któraś z was zastanawia sie nad takim zabiegiem, z czystym sumieniem mogę polecić firmę xtreme lashes, sprawdzona przeze mnie!

Gość haneczkkaaa
nie trzeba wydawac takiej kasy , ja sobie nakładam sztuczne rzęsy z donegala i jest fajniutki efekt, po taniosci ;) mozna sobie kupic na ich stronie http://www.donegal.com.pl/

Gość żaneesiaa
haneczzkaa ma racje też mam te kępki z donegala i jestem z nich mocno zadowolona, nic sie z nimi nie dzieje mam je nawet na kilka razy, i są tanie.też polecam

Odżywka RapidLash, można kupić na Allegro, jakieś 170 zł, maluje się jakby linię eyelinerem na noc i naprawdę rzęsy się poprawiają popatrzcie w internecie zdjęcia przed i po robią wrażenie.

Gość faustynkaa
i ja jestem za kępkami rzęs jesli masz takie cienkie i rzadkie rzęsy. Miałam juz kepki z sephory, inglota, donegala. Każde się sprawdziły, jednak Donegal miał najtańcze.

Gość inlipogli1971
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://ligilo.de/i2r0 sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...