Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieWiemCoRobićggg

dziewczyny podpowiedzcie...:)

Polecane posty

Gość nieWiemCoRobićggg

ostatnio bylam na farbowaniu wlosow w salonie Gabriel professional ,babka zaproponowala mi jakas cudwna kuracje nawadniajaca do wlosow zniszczonycn ,efekty ponoc widac golym okiem juz po pierwszym razie koszt takiej kuracji(jednorazowej) to 100zl ,dzisiaj podpytalam ja jaka to jest dokladnie kuracja i znalazlam dokladnie ten sam produkt http://www.pro-sprzet.pl/index.php?a=opis&k=&id=2076 za 120zl wiem zebym musiala odkupic szampon jakas folie aluminiowa itp ale pewnie zamknelabym sie w 170zl i kuracje mialabym na kilka razy a tu wydam 100zl i na raz chociaz niestety nie wiem czy kuracje ta bede potrafila wykonac sama i prawidlowo doradzcie kupic produkty i samej pokombinowac czy isc do salonu??

Gość autorkaotpiku
plis poradzcie

Gość autorkaotpiku
no prosze

Nad czym się zastanawiać? Jest instrukcja obsługi i wystarczy się jej trzymać. A zaoszczędzisz na pewno sporo :)

Gość autorkaotpiku
no tak ale nie wiem jakz ta prosotwnica prostowac wlosy okryte folia czy na same wlosy?gdzie taka folie kupic i wiel innych znakow zapytania

Gość autorkaotpiku
a co do farbowania wlosow samej ciezko pofarbowac a farby z marketu sa do du....