Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guciaczekkkkaaa

problem

Polecane posty

Gość guciaczekkkkaaa

Jak przekonać rodziców do chłopaka o ciemnej karnacji ( pochodzi z Nigerii) trudno jest im go zaakceptować i co najgorsze i umieją z nim wytrzymać przy jednym stole. Niestety mieszkamy w małej zacofanej miejscowości i murzyn to jest atrakcja. Ja sama poznałam go na studiach i jak przyjechałam z nim po sesjach aby zobaczył polskie góry rodzice zgłupieli. Tata twierdzi że będę jego kolejną „krową do rodzenia dzieci a dziadek stwierdził aby wracał po bananach skakać wstyd mi za nich jest jeszcze problem bo oni twierdzą że śmierdzi ale jeśli nie przebywa się z ludźmi o ciemnej karnacji to oni mają taki specyficzny zapach

Gość Joanna18
musisz wybrac, albo chlopak, albo rodzina, a mysle, ze rodzina powinna cie wspierac w kazdej sytuacji. Powiedz rodzicom jak wyglada sytuacja i jesli nie zmienia swojego zachowania to zerwiesz z nimi kontakt, no chyba ze ten chlopak nie jest tym z ktorym chcesz spedzic zycie. w kazdym razie zycze powodzenia bo sytuacja nie jest latwa..

Gość kkkktfcseerez
zacofańce

Gość guciaczekkkkaaa
tylko że ja nie moge tak powiedzieć... ale się z tym pogodzicie albo koniec z naszymi kontaktami czy coś w tym stylu... ja studjuje mam dopiero 20 lat i ciągle biorę kase od rodziców... jestem troche na nich skazana jeśli o to chodzi...

No to gorzej, a nie mozesz z nimi porozmawiac? powiedziec, ze rania Cie takimi komentarzami, czy cos w tym stylu?