Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowany i to bardzo

czy wy kobiety już totalnie myślicie macicą ?

Polecane posty

kolejna kobieta , z którą się spotykałem zaczęła mi truć o tym ,że musi mieć jak najszybciej dziecko i wziąć ślub bo jej zegar tyka :o miała 23 lata ! co wy macie z tym parciem na dziecko ? później się dziwicie ,że faceci uciekają od takich desperatek.

Nie wiem... Umów się ze mna ja niechce mieć dziecka przynajmniej do 30 :D Choiciaż nie wiem czy czasem wtedy też nie bede chciała. Niektóre z siebie roba takie kurki domowe i mateczki polki. Ni neguje ale nie dla mnie to... Mam troche inne plany na zycie niz zmienianie smierdzacych pieluch

Gość Maybe beybe.
oj trafiles na dziwną laskę. tez mam 23 lata i w zyciu nie sni mi sie jeszcze dziecko.

to już nawet nie chodzi o matkę polkę , tylko ten magiczny zegar biologiczny :o jakbyśmy żyli w średniowieczu gdzie żyje się 40 lat i jak nie spłodzisz jak najszybciej to nie dasz rady wychować... poza tym w wieku 23lat jest tyle perspektyw , kawał świata można zobaczyć a tu parcie na dziecko . Nie zrozumiem tego

Ja tam myślę macicą tylko, kiedy mam okres, bo wtedy mam okropne jej skurcze:o I co za pomysł, żeby obcemu facetowi opowiadać, że chce się już mieć dziecko - najlepszy sposób na odstraszenie gościa:o

a ja tam chce mieć dzidzie :) słuchaj każda dziewczyna ma inne cele, marzenia-taka laska Ci się trafiła. Jeśli Ci nie odpowiada jej tok myślenia to ją zmień. Ja marzyłam o mężu, własnym domu, dzieciach i chciała być kurą domową-lubie takie rzeczy. No niestety chcieć nie znaczy mieć ): Znalzłam GO 14.02.2004r. MĘŻem jest mym od 25.07.2009r. Niestety jestem mamą aniołka ;(

o tych pieluchach to może zostawić, laska za szybko i od tak wyskoczyła do nowo poznanego faceta że ona szybko chce mieć dziecko-trochę to nie na miejscu Znalzłam GO 14.02.2004r. MĘŻem jest mym od 25.07.2009r. Niestety jestem mamą aniołka ;(

już ją odprawiłem , znaliśmy się 4 miesiące... nie piszę ,że ie chcę dziecka ale nie w tak młodym wieku

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja w wieku 23 lat miałam 2 dzieci :) ale z mezem i w ciaze zaszłam po slubie :) teraz mam 34 lata i 3 dzieci 2 synków i wymarzona córcie ;) kazdy ma prawo marzyc szybko o dzieiach trzeba tylko znależć faceta który tez tego chce:)

26