Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulaliaa

czy macie jakis skutczny środek na wypadnaiewłosów

Polecane posty

Gość ale nie na dłuższą mete
Ja znalazłam sposób skuteczny i szybki. Włosy mi wypadały ale bardziej z przyczyny ich łamliwości i cienkości. Nie wiedzialam co robić. Stosowałam maseczki, tabletki ale nic nie działało tak szybko jak zwyczajny SZAMPON DLA DZIECI. Ja akurat kupiłam Bambino ale inny dziecięcy pewnie działa tak samo. Musisz nim myć przynajmniej z tydzien i sama zobaczysz. Mi włosy wypadały po myciu i przy czesaniu garściami a przy tym szamponie z dnia na dzien może po jednym, 2 włosy przy czesaniu i do 5 przy myciu. Uwierz!!

Gość od biedny człowieku
pszczele mleczko

Gość jnbhgv
Ja też dzisiaj kupiłam WAX, akurat jest w promocji i zaplaciłam 23 zł za 500 ml, czyli jest jej 2 x więcej Ogromne pudło maski

Gość tak, mam skuteczny środek
ŚRODEK GŁOWY. A na poważnie, to mogą być sprawy hormonalne, tarczycowe i inne. W ogóle to nie stosowałabym chemii, tylko naturalne metody na wzmocnienie cebulek włosowych. Kobieta ma tą przewgę nad mężczyzną, że zawsze może założyc peruczkę i nie będzie w niej zabawna dla otoczenia (jak faceci). Teraz robią przepiękne fryzurki. Niektóre rodem z Japonii. Widziałam taką z salonu warszawskiego, w którym robią "włoski" dla aktorów. I wcale nie muszą byc naturalne. Sama mimo, że nie mam dramatycznych problemów z fryzurą zastanawiam się nad tego typu odmianą

Gość mleczko pszczele kture
zawiera biotyne

Gość gdahgda
tran kochana! po 2 miesiacach przyjmowania kapsulek, zapomnialam o wypadaniu, baaa szybciej rosna i sa ladne:)