Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytowypali

CO WY NA TO DZIEWCZYNY I CHŁOPACY? PODRYW

Polecane posty

Gość czytowypali

Hej, Jestem facetem i mam taki pomysł, nie wiem czy on jest dobry czy beznadziejny. Chodzi o to, że... Jak podoba mi się dziewczyna np. na ulicy i zobacze, że też na mnie patrzy (w taki sposób, że widać, że jej się podobam) to czy dobrym sposobem na hmm poznanie jej będzie wręczenie jej swojej prywatnej wizytówki?

Gość czytowypali
??

Gość hmmmmmmmmmmmm
niestety nie, bo ta dziewczyna z pewnoscia nie oddzwoni :) musisz sie postarac bardziej :D

Gość lololololol
albo pomysli, ze tylko roznosisz ulotki :P

Gość WciążONiejPamiętam
dużo lepszym rozwiązaniem było by wręczenie jej twej prywatnej prezerwatywy :classic_cool:

Gość dzika paprotka
ciekawym pomysłem mogło by być... gdybyś napisał jej liścik np. "widuję cię tu codziennie, masz niepowtarzalne oczy, chciałbym móc poznać cię bliżej... jeśli masz ochotę czekam jutro w tym miejscu(albo jakimś innym) o tej porze (godz)..." zamiast tej wizytówki. osobiście mnie by to trochę zaciekawiło i chyba była bym zainteresowana... powodzenia:)

Gość daj spokoj
jak dasz jej wizytówke to pomysli ze chcesz zostac jej sponsorem. z tym liscikiem fajny pomysl. zaproponuj spotkanie na 2 dzien o tej samej porze w tym samym miejscu jak ja zainteresowales to przyjdzie.