Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam smaka na lizaka

pomóżcie mi prosze zinterpretować dziwaczny sen!

Polecane posty

nigdy sie snami nie przejmowałam, ale ten wydał mi się naprawdę bardzo dziwny! sniło mi się, że poznałam jakas dziewczyne na kafeterii :o zaprzyjaźniłam się z nią i zaprosiłam do siebie do domu na noc. mój chłopak spał w salonie, a my obie w sypialni. potem był jakoś następny dzien. tej koleżanki już nie było. moj chlopak mnie woła i sie pyta co sie stało i pokazuje mi swoje krocze. był wykastrowany. nie miał fiutka tylko taką gładką skóre i dziurkę na siku. zastanawialismy się co się stało. moj chlopak był wsciekly. a ja strasznie martwiłam się jak to teraz będzie. wiedziałam, ze go kocham i nie zostawie, ale byłam przygnębiona faktem, ze już nigdy nie pouprawiamy seksu, ze już z nim nigdy nie będę się kochać. zastanawiałam się jak to teraz będzie. potem był wieczór i w telewizji leciały wiadomosci czy program naukowy. zostaly w nich wymienione dane tej mojej koleżanki z kafeterii i powiedziane, ze jest znanym chirurgiem od męskich narządów płciowych. mój chłopak powiedział, że to pewnie ona go wykastrowała i był na mnie zły, że ją przyprowadziłam do domu. a ja miałam poczucie winy i byłam strasznie na siebie zla.

to bla zemsta :classic_cool: on ją zgwałcił :P albo,zakochała sie w Tobie i zrobiła to z zazdrości :D:D zajebisty sen :D:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuup
ip